Ve třetím přípravném duelu nasázelo Litoměřicko šest gólů do sítě domácí juniorky FK Teplice

Teplice - Ani silné mrazy panující v těchto dnech nemohou narušit plynulost zimní přípravy To platí i o fotbalistech Litoměřicka, kteří za sebou mají první tři přípravná utkání, jenž odehráli během jediného týdne. Po remíze v Souši a těsné porážce na Žižkově zavítali v sobotu 19. ledna 2019 do Teplic, kde je Na Stínadlech přivítala juniorka FK Teplice v čele s Janem Plachým, jenž se se svými bývalými spoluhráči krátce pozdravil. Hosté si v první půli vypracovali dvougólový náskok. Po přestávce přidali třetí přesný zásah. Poté se sice domácím podařilo snížit, ale Litoměřičtí přidali další tři góly a rozhodli tak o své jasné výhře, která je první v tomto kalendářním roce. Dolejší se blýskl hattrickem.

Hosté vstoupili do zápasu hodně aktivně a již v jedenácté minutě je posílá zcela netradičně hlavou do vedení Verner. Ve 25. minutě byl na konci další akce Karvánek. Za připomenutí určitě stojí Bulířova bomba, kdy vracel na bránu míč zpoza šestnáctky, ale gólman ji se štěstím vytěsnil na břevno. Výsledkem 0:2 skončil první poločas.
 
O přestávce udělali trenéři obou soupeřů několik změn v sestavě a mohlo se pokračovat. V 50. minutě se poprvé v zápase prosadil Dolejší a hosté vedou již o tři góly. V 67. minutě se sice podařilo Kuchařovi snížit, ale to bylo z teplické strany vše. Litoměřičtí nepolevovali a dál se tlačili do útoku. Jejich aktivní pojetí korunoval svou druhou brankou v přípravě Sedláček. Konečnou podobu dostal výsledek v posledních deseti minutách, kdy se dvakrát trefil Dolejší, jenž završil hattrick a upravil konečný výsledek na 1:6. Trenér Hašek musel být s tímto zápasem nadmíru spokojen, protože jeho svěřenci krom šesti branek nastřelili dvakrát tyč a dvakrát břevno a to hlavně zásluhou Bulíře.     

FK Teplice U21 - FK Litoměřicko A   1:6 (0:2)
 
Branky: 67. Kuchař – 11. Verner, 25. Karvánek, 50. Dolejší, Sedláček, Dolejší, Dolejší.
 
FK Litoměřicko A: Kafka (Lisa)Šimkovský, Rubeš, Chábera, Štefko (Dura)Valenta (Bakayoko)Podrazký, VernerKarvánek (Zajac, Sedláček), Dolejší, Bulíř.  Trenéři: Zdeněk Hašek, Miroslav Kratochvíl.
 
Autor: Václav Beneš
 
 











































 
 
 

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Triatlonovou čtyřku SOLAP Krále středohoří 2023 zakončí jubilejní zcela nový Házmburk X offroad triathlon

V Hoštce zakončí fotbalovou sezónu definitivně Memoriálem Pavla Všetečky, jenž je součástí Hošteckých letních slavností

SK Dušníky a Pavel Novotný potvrdily v posledním podzimním kole, že se dá i v 1. A třídě vyhrát bez trénovaného gólmana