Lovosice prohrály i domácí souboj s Vilémovem a vypisují konkurz na střelce

Lovosice - V prvním kole nového ročníku GKR STAVBY Krajského přeboru dospělých si přivezli lovosičtí fotbalisté osmigólový výprask z Mostu, což asi nečekal ani ten největší pesimista. Tentokrát přivítali na svém hřišti Vilémov. Domácí chtěli odčinit neúspěch z minulého kola, ale soupeř byl proti. Po necelých dvaceti minutách se hosté ujímají vedení a těsný náskok se jim daří udržet až do přestávky. Do druhé půle připravil trenér podrazil hned tři změny v sestavě, ale ani to jeho celku k bodům nepomohlo. Po necelé hodině přidali hosté pojistku a vedení si hlídají až do závěrečného hvizdu. Lovosice jsou po dvou odehraných kolech poslední a i ve snu musí hráče strašit hrozivé skóre 0:10 

Ve druhé minutě uvolňuje Kučera na pravé straně Zimu, jehož centr sráží jeden z obránců na tyč. Ve třetí minutě odkopává gólman Vaňák míč před dobíhajícím Klugem. V šesté minutě nedostihl Espinosa na hrací ploše dlouhý Šafránkův výkop. V desáté minutě rozehrávají hosté rohový kop z levé strany, ale ohrozit Šafránka se jim nedaří. Ve 12. minutě si připisuje Šafránek první důležitý zákrok. Ve 14. minutě vysílá Jirchář do samostatného úniku Kučeru, ale ten na Šafránka recept nenašel. V 15. minutě prošel Zima přes trojici lovosických obránců, ale místo střely volí zbytečnou přihrávku na Kučeru, kterou zastavuje jeden z vracejících se obránců. V 17. minutě servíruje Zima míč před zcela odkrytou branku Kučerovi, jehož střela míjí vzdálenější tyč. V 18. minutě se probil do vápna Luňák, jenž po zaseknutí vrací míč Vavrouškovi za jehož parádní ránou se natahuje Šafránek marně. Ve 20. minutě tečuje Kučera hlavou centr z levé strany hlavou mimo tři tyče. Ve 21. minutě je u středové čáry faulován Hušek. Ve 23. minutě přihrává na levé straně Baborák Espinosovi do ofsajdu. Ve 29. minutě nachází Espinosa na pravé straně D, Waltera, ale ten se do zakončení neprobil. Ve 30. minutě sbírá Šafránek míč před dotírajícím Zimou. Ve 33. minutě se Zimův dalekonosný pokus odráží od břevna lovosické branky. Ve 35. minutě nepřešel Kučera na pravé straně přes M. Zdvořáka. Ve 39. minutě přihrává na pravé straně Espinosa D. Walterovi, jehož nabídku do malého vápna odvrací Jirchář na roh. Ve 42. minutě si Šafránek pohlídal dlouhý Havlův centr z pravé strany. Ve 43. minutě vytěsňuje Šafránek nohou další obrovskou šanci Kučery. Ve 44. minutě prošel Havel domácí obranou velmi snadno, ale Šafránek stačí jeho gólovou nabídku na Havla včas tečovat a šanci zmařit. Ve 45. minutě vychytal Šafránek Kučeru i Havla. První poločas končí a mužstva odcházejí do kabin za stavu 0:1.
 
Do druhé půle přichystal trenér Roman Podrazil hned tři změny. Odstupují Zimák, M. Zdvořák a Rambousek a na trávník vbíhají Král, Lenrt a Kučera. Ve 46. minutě odvrací lovosická obrana na roh centr z pravé strany. Ve 47. minutě je Espinosovi odpískán útočný faul. V 50. minutě uvolňuje Vavroušek Havla, jehož ránu z hranice velkého vápna Šafránek se štěstím likviduje. V 54. minutě se z trávníku těžce zvedá Hoke. V 55. minutě utíká Luňák na pravé straně, zpětnou přihrávkou oslovuje Havla, jehož bombu vyráží Šafránek na roh. V 57. minutě rozehrává Buryánek přímý kop z pravé strany a po nacvičeném signálu se Havlova bomba zastavuje až v síti. V 61. minutě nahrazuje Rybář Buryánka. V 63. minutě utíká domácím obráncům Zima, jenž nabíjí Hokemu, jehož tutovku vykopává z brankové čáry Klug. V 65. minutě se ve středovém kruhu těžce zvedá Hušek.  V 66. minutě střídá Šindelář Zimu. V 70. minutě letí nad branku nepovedený centr D. Waltera. V 73. minutě odstupuje Hoke a na trávník vbíhá Honců. V 76. minutě je nedovoleně zastaven Espinosa. V téže minutě je těsně před vápnem faulován Lenrt. V 77. minutě pálí Espinosa z přímého kopu vysoko nad. V 79. minutě se po pravé straně neprobil D. Walter. V 81. minutě odkopává tísněný Jirchář z vlastní poloviny míč na lovosickou branku, kde se Šafránek řádně zapotil. V 82. minutě nahrazuje Chládek Krejčího. V 84. minutě odvrací vilémovská obrana centr z rozehraného přímého kopu z pravé strany. V 86. minutě si vyměňují názory D. Walter s Jindřichem a oba dostávají žlutou kartu. Nastavuje se jedna minuta. V 91. minutě odvrací lovosická obrana Havlův pokus z přímého kopu. V 92. minutě se z trávníku těžce zvedá Espinoza. Utkání končí, ale lovosické čekání na první bod i premiérový gól pokračuje

FK ASK Lovosice A -SK STAP-TRATEC Vilémov   0:2 (0:1)
 
Branky: 18. Vavroušek, 57. Havel. Rozhodčí: Josef Šefčík - Jaroslav Voborník, Josef Zitko. ŽK: 86. D. Walter - 86. Jindřich. Diváci: 80.  
 
FK ASK Lovosice A: Šafránek - Zimák (46.Král), M. Zdvořák (46. Lenrt), Rambousek (46.Neruda), Krejčí (82. Chládek) - D. Walter, Suchý, Hušek, Baborák - Klug, Espinosa  Trenéři: Roman Podrazil, Jan Janda, Radomír Rambousek.
 
Autor: Václav Beneš
 

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Triatlonovou čtyřku SOLAP Krále středohoří 2023 zakončí jubilejní zcela nový Házmburk X offroad triathlon

V Hoštce zakončí fotbalovou sezónu definitivně Memoriálem Pavla Všetečky, jenž je součástí Hošteckých letních slavností

SK Dušníky a Pavel Novotný potvrdily v posledním podzimním kole, že se dá i v 1. A třídě vyhrát bez trénovaného gólmana