Streetbal Liťák 2019 hlásí účastnický rekord

Litoměřice - Léto nejsou jen časem prázdnin a dovolených, ale probíhá i spousta kulturních a sportovních akcí pod širým nebem. V sobotu 27. července 2019 se na šesti kurtech venkovního hřiště ZŠ Masarykova uskutečnil již 7. ročník basketbalového turnaje Streetball Liťák 2019. Rekordní účastí se mohla pyšnit kategorie mužů, do které se přihlásilo dvacet týmů. Na hřiště vyběhlo celkem 141 hráčů a hráček, kteří se utkali v kategoriích mužů, žen a juniorů. Během celého dne se o hudební doprovod starali dýdžejové Matis a Mirasso. Pro děti byla připravena nafukovací klouzačka a diváci se bavili i dovednostními soutěžemi Slam dunk contest, 3pt Shotout, Král šestek.
 
I přes velmi horké slunečné počasí byly ve všech zápasech k vidění velmi kvalitní výkony. V kategorii juniorů zvítězil tým MNG, v kategorie žen tým 3 + 1 zdarma. Hlavní kategorii mužů ovládl tým Hřebečci ve složení Šimon Ježek, Jakub Zbroj, Štěpán Hanzlík, David Bělohlávek. Nejlepší týmy a jednotlivci čekalo ocenění jak finanční, tak ve formě věcných cen od sponzorů, bez jejichž pomoci by se tento turnaj nemohl uskutečnit.

Velké poděkování pořadatelů patří všem partnerům akce, kterými byly Spalding, Terra Kaplíř, JOTIS, Kodys a Hamele, Březňák, Kofola, FRU FRU fresh bar, Street Sushi, restaurace Dobrá Bašta, Timo s.r.o, ČČK Litoměřice, Optik Prudký. Velké díky patří také ZŠ Masarykova za pomoc při organizaci turnaje a samozřejmě i všem dobrovolníkům. Tak tedy, na shledanou za rok.
 
Autor: Václav Beneš
 
Foto: Slavoj BK Litoměřice
 




















 

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Triatlonovou čtyřku SOLAP Krále středohoří 2023 zakončí jubilejní zcela nový Házmburk X offroad triathlon

V Hoštce zakončí fotbalovou sezónu definitivně Memoriálem Pavla Všetečky, jenž je součástí Hošteckých letních slavností

SK Dušníky a Pavel Novotný potvrdily v posledním podzimním kole, že se dá i v 1. A třídě vyhrát bez trénovaného gólmana