V Rohatcích se rádi baví nejen odpoledne, ale i večer

Rohatce - Nejoblíbenější část roku se nezadržitelně blíží ke svému konci. Dětem se krátí letní prázdniny a většina dospělých se již musí smířit s myšlenkou, že další pořádná dovolená je čeká až v roce příštím. Určitě není vše tak smutné, jak to na první pohled může vypadat, protože se stále koná spousta akcí, které patří zcela neodmyslitelně k létu, kdy se koná spousta kulturních a společenských akcí pod širým nebem. Jedna z nich se uskuteční v sobotu 24. srpna 2019 v Rohatcích na návsi. Rohatecké zábavné odpoledne a večer odstartuje ve 13.00 hodin nohejbalový turnaj a další program je naplánován až do večera.

Ve 13.00 hodin se sejdou účastníci hokejbalového turnaje na zdejším nohejbalovém hřišti, kde se rozhoří zajímavé a nelítostné bitvy. Svou účast zatím přislíbily týmy z Rohatců, Hrobců, Travčic a jeden tým kombinovaný. Hrajícím ředitelem turnaje bude Petr Kříž.
 
Ve 14.00 hodin budou v parku probíhat dětské sportovní hry. Všichni účastníci se mohou těšit na sladké odměny. O vše se dobře postará tenisový trenér Michal Schiller.
 
V 15.00 hodin přijde na řadu mezi všemi dětmi velmi oblíbené malování na obličej. Malířku zajistí Lucka Křížová. Současně se bude o kus dál střílet ze vzduchovky na terč. Velitelské funkce na palebné čáře se ujme Martin Šuman.
 
Od 16.00 hodin bude k poslechu a tanci hrát Jiří Mandys. Osvěžení bude přichystáno u Rohateckých baráčníků a starat se o něj bude Vláďa Melichar a jeho tým.

Jedním z vrcholů celého odpoledne bude příprava a degustace kotlíkového guláše, který bude v přímém přenosu vařit vítěz Rohateckého kotlíkobraní 2018. Mistrem svého oboru je Tomáš Krejný. Všichni jsou srdečně zváni.  
 
Autor: Václav Beneš
 
Foto: Daniel Seifert
 
 

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Triatlonovou čtyřku SOLAP Krále středohoří 2023 zakončí jubilejní zcela nový Házmburk X offroad triathlon

V Hoštce zakončí fotbalovou sezónu definitivně Memoriálem Pavla Všetečky, jenž je součástí Hošteckých letních slavností

SK Dušníky a Pavel Novotný potvrdily v posledním podzimním kole, že se dá i v 1. A třídě vyhrát bez trénovaného gólmana