Brozany v šestém domácím přípravném duelu prohrály gólovou přestřelku s Motorletem Praha

Brozany nad Ohří - Zimní příprava se pomalu začíná blížit ke svému konci. V pátém přípravném duelu přestříleli brozanští fotbalisté v domácím souboji Horní Jiřetín. V sobotu 15. února 2020 přivítali znovu na umělé trávě v Brozanech nad Ohří účastníka Fortuna ČFL skupiny A, kterým byl Motorlet Praha. Pro domácí to byl již třetí zápas pod vedením Jiřího Šmidrkala. Do zápasu vstupují lépe Pražané, na jejichž rychlou branku odpovídají Severočeši gólem z penalty. V závěru první půle přidávají hosté další dva přesné zásahy. Brozanští bojují a osmnáct minut před koncem znovu srovnávají krok. Po chvíli přidávají oba soupeři po jednom gólu. Pšt minut před koncem rozhoduje o těsné výhře Motorletu Jiří Sodoma.

Hosté vstupují do zápasu hodně aktivně a již v páté minutě je posílá do vedení Radosta. Ve 28. minutě proměňuje Kolařík nařízený pokutový kop a za nerozhodného stavu začínáme od nuly. Brozanská radost netrvá dlouho. Již ve 35. minutě vrací vedení na stranu Pražanů svým druhým přesným zásahem v tomto duelu Radosta. A má být ještě hůř. Ve 42. minutě upravuje Badocha poločasový výsledek na 1:3.
 
 Do druhé půle přichystali oba trenéři několik změn, což přišlo Severočechům k duhu. V 67. minutě snižuje Šimeček. V 72. minutě zadělává na dobrý výsledek vyrovnávací brankou Myško. V 77. minutě vrací vedení na stranu hostů Rajnoch. Gólová přestřelka není zdaleka u konce. V 78. minutě znovu vyrovnává M. Walter. Oda soupeři se snaží rozhodnout tuto bitvu ve svůj prospěch. Štěstí se nakonec přiklání na stranu Motorletu. V 85. minutě rozhoduje o jeho těsné výhře 4:5 přesně zakončující Sodoma. 

SK Sokol Brozany - SK Motorlet Praha   4:5 (1:3)
 
Branky: 28. Kolařík (pen.), 67. Šimeček, 72. Myško, 78. M. Walter – 5. Radosta, 35. Radosta, 42. Badocha, 77. Rajnoch, 85. Sodoma.

SK Sokol Brozany: Lazar (Němec) – Šalda (Mrázek), Šimeček, Obrtlík (Tomy), Stružinský – Petr (M. Walter), Studecký, Kolařík (Tichý), Hloušek (Výborný), Jakš (Asan)  Myško.  Trenéři: Jiří Šmidrkal, Roman Potočný.
 
SK Motorlet Praha:
1. poločas: Vyčichl Scharf, Rajnoch, Dvorský, Čepelák, Rossmann, Rus, Hauer, Badocha, Suk, Radosta.
2. poločas: Kimia Walter, Rajnoch, Dvorský, Podzemský, Rataj, Rus, Žaloudek, Hurka, Palečko, Sodoma.  Trenéři: Martin Poustka, Zdeněk Mikuš.
 
Autor: Václav Beneš
 


Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Triatlonovou čtyřku SOLAP Krále středohoří 2023 zakončí jubilejní zcela nový Házmburk X offroad triathlon

V Hoštce zakončí fotbalovou sezónu definitivně Memoriálem Pavla Všetečky, jenž je součástí Hošteckých letních slavností

SK Dušníky a Pavel Novotný potvrdily v posledním podzimním kole, že se dá i v 1. A třídě vyhrát bez trénovaného gólmana