Ve čtvrtém přípravném duelu přestřílely Lovosice Bezděkov

Lovosice - Zimní příprava začíná pomalu finišovat a neustále narůstá počet odehraných přípravných zápasů, které jsou příjemným zpestřením nejen pro hráče, ale i pro příznivce kulatého nesmyslu, kterým během zimní přestávky jejich oblíbený sport chybí. Trenéři stále hledají ideální sestavu, s kterou vyrukují do blížících se jarních odvet. Ve třetím duelu rozstříleli lovosičtí fotbalisté Jiskru Modrou. Tentokrát, v sobotu 15. února 2020, přivítaly osmý tým tabulky 1. B třídy skupiny A  Ústeckého kraje, kterým je SK Bezděkov. Ve vyrovnaném prvním poločase zaznamenávají oba soupeři po dvou brankách. Ve druhé půli se ujímají vedení hosté, ale následuje lovosická kanonáda. Třemi přesnými zásahy v řadě rozhodují domácí tuto přestřelku ve svůj prospěch.

Bezděkov od začátku zlobil a potvrzoval, že nepřijel do Lovosic pouze bránit. Již v 15. minutě proměňuje Pištora pokutový kop a hosté se jeho zásluhou ujímají vedení. Ve 30. minutě se prosazuje Hlaváček a máme vyrovnáno. Ve 40. minutě vrací vedení na bezděkovskou stranu svým druhým gólem hodně aktivní Pištora. Ve 42. minutě nedává gólmanu Kašparovi sebemenší šanci Espinosa a upravuje poločasový výsledek na nerozhodných 2:2.
 
Střelecké dostihy mají pokračovat i po přestávce, což se velmi brzy potvrzuje. V 55. minutě je po přesných střelách Espinosy a  J. Hlavsy znovu srovnáno. V 65. minutě posílá hosty opět do vedení Čaněk. V 73. minutě dorovnává Rambousek na hokejových 4:4. Kanonáda zdaleka nekončí. V 84. minutě přidává svou druhou branku Hlaváček a zvyšuje lovosické šance na výhru. V 89. minutě přidává pojistku Neruda, po jehož mohou Lovosice slavit třetí výhru ve čtvrtém přípravném duelu.

FK ASK Lovosice A - SK Bezděkov   6:4 (2:2)
 
Branky: 30. Hlaváček, 42. Espinosa, 55. Espinosa, 73. Rambousek, 84. Hlaváček, 89 Neruda - 15. Pištora (pen.), 40. Pištora, 55. J. Hlavsa, 65. Čaněk.
 
FK ASK Lovosice A: Šafránek (46. Loubal) - Záruba, Neruda, Bělík, Krejčí - Novotný, Suchý, Podrazil, Espinosa - D. Walter, Rambousek.
Střídající: Chládek, Hlaváček.  Trenéři: Roman Podrazil, Jan Janda.
 
SK Bezděkov: Kašpar - J. Hlavsa, Řezníček, Svoboda, Buk - M. Hlavsa, Čaněk, Púčala, Bartůněk, Jansa - Pištora.
Střídající: Balcar -  Valina, Yaremchuk, Kříž.  Trenér: Bedřich Matoušek.
 
Autor: Václav Beneš
 
Foto: sk-lukavec.rajce.idnes.cz

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Triatlonovou čtyřku SOLAP Krále středohoří 2023 zakončí jubilejní zcela nový Házmburk X offroad triathlon

V Hoštce zakončí fotbalovou sezónu definitivně Memoriálem Pavla Všetečky, jenž je součástí Hošteckých letních slavností

SK Dušníky a Pavel Novotný potvrdily v posledním podzimním kole, že se dá i v 1. A třídě vyhrát bez trénovaného gólmana