Ústečtí turisté před sebou mají Svijanskou Lokosobotu

Ústí nad Labem, Svijany - První měsíc nového roku je za námi. Venku panuje zimní počasí, což věrným příznivcům turistiky určitě nevadí, hlavně, když se koná nějaký zajímavý výlet. Již od začátku roku probíhají akce, které odstartovala série tradičních novoročních výstupů. Na výběr je stále spousta zajímavých výletů a procházek, které přijdou k duhu snad každému, kdo nechce sedět doma za pecí. Ústečtí turisté nebudou zahálet ani o prvním únorovém víkendu, protože si mohou ve společnosti přátel užít a plnými doušky vychutnat další Lokosobotu, již pátou v tomto kalendářním roce. A ta bude stoprocentně znovu stát za to.

V sobotu 2. února 2019 pořádá Klub českých turistů Loko Ústí nad Labem VT Svijanskou Lokosobotu. Sraz účastníků, které čeká po příjezdu do Mnichova Hradiště dvacetikilometrová trasa přes Svijany do Březiny nad Jizerou, je v 6.35 hodin na západním nádraží v Ústí nad Labem. Průvodcem bude Karel Punčochář.

Snad se vydaří počasí a všichni si tento zajímavý poznávací výlet vychutnají a budou na něj rádi vzpomínat, ale ne dlouho. Chystá se spousta podobných akcí, které znovu přinesou spoustu nových a jedinečných zážitků, a proto by byla velká škoda se jich nezúčastnit.  
 
Autor: Václav Beneš
 

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Triatlonovou čtyřku SOLAP Krále středohoří 2023 zakončí jubilejní zcela nový Házmburk X offroad triathlon

V Hoštce zakončí fotbalovou sezónu definitivně Memoriálem Pavla Všetečky, jenž je součástí Hošteckých letních slavností

SK Dušníky a Pavel Novotný potvrdily v posledním podzimním kole, že se dá i v 1. A třídě vyhrát bez trénovaného gólmana