Litoměřicko se vrací z Králova Dvora s třemi body, které vystřelil Kodad

Králův Dvůr - V minulém kole prohráli litoměřičtí fotbalisté jednoznačně domácí duel s Domažlicemi. Tentokrát se představili v Králově Dvoře, kde chtěli bodovat. Hosté dokazovali od úvodních minut, že nepřijeli s obrannou taktikou, ale s touhou po bodech, nejlépe třech. Po necelé půlhodině se Kodadovi podařilo zužitkovat parádní Novákův centr. Hosté pokračovali aktivně i po přestávce, ale přidat pojistku se jim nepodařilo, i když byli další brance velmi blízko. Gólmanu Krčkovi pomohlo dvakrát břevno. Domácí snaha také k ničemu nevedla a tak si hosté odvážejí tři body. Litoměřicko zůstává i po tomto kole třinácté.

V první minutě rozehrál Balšánek přímý kop z levé strany, ale Sedláčkova hlavička postrádala razanci. Ve třetí minutě vybíhá Ordelt daleko ven z vápna a odkopává míč do zámezí. V šesté minutě se z trávníku těžce zvedá faulovaný Verner. Hanušův centr z přímého kopu vyráží gólman Krček ke Kodadovi jehož technický oblouček z levé strany míjí vzdálenější šibenici. V sedmé minutě netrefil míč po odskoku Kraus. V osmé minutě neprošla ke Krčkovi Bulířova střela z levé strany. V deváté minutě protáhla Krčka Dolejšího dalekonosná rána. V 11. minutě napřáhl z dálky Verner, ale Krček byl znovu připraven. Ve 13. minutě rozehrál Balšánek rohový kop z pravé strany, ale jeho centr posílá Kraus mimo tři tyče. Ve 14. minutě je Krausův centr z levé strany sražen na roh. V 15. minutě rozehrál Balšánek z pravé strany dva rohové kopy v řadě, ale hosté se ubránili. Ve 21. minutě chytá Krček Krištofovu ránu z dálky. Ve 22. minutě nabíjí Novák z pravé strany na hranici velkého vápna Vernerovi, jehož pokus bez přípravy končí v Krčkových rukavicích. Ve 24. minutě zatáhl míč po levé straně Verner, ale Krček je připraven. Ve 26. minutě nabíjí M. Novák těsně před šestnáctku Vernerovi, jehož povedená střela se odráží od břevna. Ve 29. minutě našel centr M. Nováka na pravé straně Kodada, jenž se ve vápně nenechal rozhodit a levačkou nedal Krčkovi, jenž se za míčem pouze ohlédl, sebemenší šanci. Ve 31. minutě hasí hrozící nebezpečí odkopem míče z vápna vyběhnutý Ordelt. Ve 35. minutě se po pravé straně neprobil do vápna M. Novák. Ve 36. minutě odkopává Krček míč před dobíhajícím Bulířem. Ve 38. minutě vyboxoval Ordelt Procházkův centr z pravé strany. Ve 42. minutě naskakoval u vzdálenější tyče na centr z pravé strany Šebek, ale jeho hlavička byla hodně nepřesná a vůbec nemířila na branku. První poločas končí a mužstva odcházejí do kabin za stavu 0:1. 
 
Ve 46. minutě prolétl napříč pokutovým územím Procházkův centr z pravé strany. Ve 48. minutě zastavuje akci domácích ofsajd. Ve 49. minutě je na levé straně faulován Verner. V 50. minutě je Balšánkův centr z přímého kopu sražen na roh. V 53. minutě jsou po srážce ve vzdušném souboji ošetřováni Kůžel s Kodadem, ale oba pokračují. V 55. minutě nahrazuje otřeseného Kodada Greš. V 56. minutě posílá Balšánek ve vápně zcela volně ležící míč ve skluzu těsně vedle tyče po své pravici. V 59. minutě napřáhl na levé straně před vápnem Verner, ale jeho nepřesný pokus míjí vzdálenější tyč. V 61. minutě zatáhl po levé straně míč do vápna Hanuš, ale zakončující Krištof pouze orazítkoval břevno. V 63. minutě střídá Dolák Sedláčka. V 66. minutě míří M. Novák zpoza šestnáctky vysoko nad. V 68. minutě rozehrál Hanuš rohový kop z pravé strany ke vzdálenější tyči, kde pálí bez přípravy Rubeš těsně nad. V téže minutě odstupuje Balšánek a na trávník vbíhá Hejda. V 70. minutě padá ve vápně Kůžel a hlavní rozhodčí mu ukazuje žlutou kartu za filmování. V 72. minutě rozehrává rohový kop z levé strany Verner, ale jeho centr pouze prolétl napříč pokutovým územím. V 76. minutě vyfasoval žlutou kartu faulující Verner. V téže minutě nahrazuje potrestaného Vernera Valenta. V 80. minutě pálí zpoza šestnáctky hodně nepřesně M. Novák. V 81. minutě rozehrál Hanuš rohový kop z pravé strany ke vzdálenější tyči, kde pálí těsně nad Krištof. V 86. minutě zatáhl po pravé straně míč do vápna Bohánek, ale nic se mu nepodařilo vymyslet. V 87. minutě střídá Surmaj M. Nováka. V 90. minutě odstupuje Bulíř a na trávník vbíhá Chábera. Nastavují se tři minuty. V 91. minutě je před Ordeltem hodně rušno, ale hosté se ubránili. V 92. minutě nahrazuje Sedláček Dolejšího. Utkání končí a na sever Čech se stěhují tři cenné a zasloužené body.
 
FK Králův Dvůr - FK Litoměřicko A   0:1 (0:1)
 
Branka: 29. Kodad. Rozhodčí: M. Paták – V. Paták, Kříž. ŽK: 70. Kůžel – 76. Verner. Diváci: 190.
 
FK Litoměřicko A: Ordelt – Šimkovský, Rubeš, Ippolito, Hanuš – Krištof, Verner (76. Valenta), M. Novák (87. Surmaj) – Kodad (55. Greš), Dolejší (90+2. Sedláček), Bulíř (90. Chábera).  Trenéři: Zdeněk Hašek, Miroslav Kratochvíl. 
 
Autor: Václav Beneš
 
Foto: FK Králův Dvůr a www.fklitomericko.cz
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 






































 






Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Triatlonovou čtyřku SOLAP Krále středohoří 2023 zakončí jubilejní zcela nový Házmburk X offroad triathlon

V Hoštce zakončí fotbalovou sezónu definitivně Memoriálem Pavla Všetečky, jenž je součástí Hošteckých letních slavností

SK Dušníky a Pavel Novotný potvrdily v posledním podzimním kole, že se dá i v 1. A třídě vyhrát bez trénovaného gólmana