Parkoviště roudnického sportovního areálu Pod Lipou bude dějištěm turnaje Kafka Tour

Roudnice nad Labem - Do konce letošních letních prázdnin již v podstatě zbývají pouhé hodiny. Děti před sebou mají poslední volný víkend, který si určitě budou chtít užít naplno, než se zase budou muset srovnat a po dvou měsících lenošení zasednout do školních lavic, kde je čeká fůra povinností a učení. Poslední prázdninový víkend bývá zpravidla plný akcí, kterými se děti loučí s volnem, a které jim mají konec nejoblíbenější části celého roku trochu zpříjemnit. Mladí milovníci basketbalu se sejdou v pátek 30. srpna 2019 v Roudnici nad Labem ve sportovním areálu Pod Lipou, kde se od 8.30 hodin na zdejším parkovišti uskuteční již 24. ročník turnaje Kafka Tour.

Jedná se o basketbalový turnaj 3 na 3 street, kterého se mohou zúčastnit zájemci v kategoriích chlapci do 12. let, chlapci a dívky do 15. let a chlapci a dívky do 19. let.

Zváni jsou všichni, kdo si chtějí užít zajímavý a sportem provoněný den, během něhož bude k vidění spousta parádních zápasů, okořeněných kvalitními výkony týmů, ale i jednotlivců. Tak ať vyhrají ti opravdu nejlepší.
 
Autor: Václav Beneš
 
Foto: KafkaTour
 
 

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Triatlonovou čtyřku SOLAP Krále středohoří 2023 zakončí jubilejní zcela nový Házmburk X offroad triathlon

V Hoštce zakončí fotbalovou sezónu definitivně Memoriálem Pavla Všetečky, jenž je součástí Hošteckých letních slavností

SK Dušníky a Pavel Novotný potvrdily v posledním podzimním kole, že se dá i v 1. A třídě vyhrát bez trénovaného gólmana