SK Libotenice spolupořádá odpolední akci plnou atrakcí pro děti a večerní zábavu s ohnivou show

Libotenice - Letošní letní prázdniny zdárně doputovaly do úplného konce. Děti před sebou mají poslední volný víkend a ten se jim snaží dospělí, včetně rodičů, co nejvíce zpříjemnit. Na mnoha místech se konají tradiční rozloučení s prázdninami, která jsou plná atrakcí a soutěží, díky nimž si děti užívají poslední hodiny před začátkem školního roku, na který se většina z nich příliš netěší.. V sobotu 31. srpna 2019 pořádá obec Libotenice ve spolupráci s SK Libotenice na místním hřišti akci nazvanou Odpolední atrakce pro děti a Večerní zábava s ohnivou show.

Od 15.00 hodin se děti mohou těšit nejen na pohádkový les plný tajemství a překvapení, ale i na kolotoče a mezi nejmenšími velice oblíbený skákací hrad.
 
Od 18.00 hodin bude příjemné odpoledne pokračovat večerní zábavou s ohnivou show. K poslechu a tanci bude hrát živá kapela a své umění předvede ohnivá tanečnice.

Vstupné na akci i atrakce je zdarma. Všechny děti, stejně jako jejich rodiče i prarodiče, a ostatní dospělí jsou srdečně zváni, aby si přišli naplno užít poslední srpnovou sobotu.
 
Autor: Václav Beneš
 
Foto: sikland.cz

 

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Triatlonovou čtyřku SOLAP Krále středohoří 2023 zakončí jubilejní zcela nový Házmburk X offroad triathlon

V Hoštce zakončí fotbalovou sezónu definitivně Memoriálem Pavla Všetečky, jenž je součástí Hošteckých letních slavností

SK Dušníky a Pavel Novotný potvrdily v posledním podzimním kole, že se dá i v 1. A třídě vyhrát bez trénovaného gólmana