Trápící se Lovosice si vezou z Perštejna půltucet gólů

Perštejn - Lovosickým fotbalistům se v úvodu nového ročníku GKR STAVBY Krajského přeboru dospělých vůbec nedaří. Po debaklu v Mostě, prohráli i domácí duel s Vilémovem, aniž by zaznamenalo jediný přesný zásah. Tentokrát se představili v Perštejně, kde chtěli konečně bodovat, což se jim ale nepodařilo. Domácí si již v prvním poločase vypracovali třígólový náskok a po hodině se trefili znovu. V osmašedesáté minutě zaznamenal Neruda premiérovou branku v podzimní části. Rozjetý Spartak nepolevil a hostům nakonec přibalil na cestu domů půltucet gólů. Lovosice zůstávají poslední, když dosud nebodovaly a s děsivým gólovým poměrem 1:16 snad ani na lepší umístění pomýšlet zatím nemohou.

Ve třetí minutě nedostihl D. Walter míč na hrací ploše a vykopávat bude gólman Vavrek. V desáté minutě fauluje D. Walter těsně před vápnem M. Dolejšku. V 11. minutě nastřeluje Krok z přímého kopu pouze dobře postavenou zeď. V 16. minutě končí na pravé straně v zámezí nepřesná Zimákova přihrávka na Nerudu. V 17. minutě odvrací domácí obrana Baborákův centr z přímého kopu. V 18. minutě si Němec pohlídal Salákův pokus z hranice velkého vápna. Ve 25. minutě rozehrává Míča rohový kop z pravé strany ke vzdálenější tyči, kde jeho centr posílá Boruta do sítě. Ve 29. minutě míjí vzdálenější tyč křížná střela D. Waltera z pravé strany. Ve 30. minutě nabíjí na pravé straně D. Walter Nerudovi, jehož rána míjí bližší tyč. Ve 31. minutě se ve středovém kruhu z trávníku těžce zvedá Záruba. Ve 33. minutě dostává žlutou kartu Bachor. O chvíli později nachází Lenrt parádní přihrávkou na pravé straně za obranu nabíhajícího Nerudu, jehož další pokus znovu míjí bližší tyč. Ve 36. minutě rozehrává Míča rohový kop z pravé strany, ale M. Dolejška usměrňuje jeho centr hlavou těsně nad. Ve 39. minutě rozehrává Míča další rohový kop z pravé strany k bližší tyči, kde jeho nabídku prodlužuje M. Dolejška k tyči vzdálenější, kde se prosazuje špatně hlídaný Salák. Ve 41. minutě zahrozil z pravé strany Došek, ale Němec jeho obrovskou šanci likviduje. Ve 43. minutě se z trávníku těžce zvedá M. Dolejška. Ve 44. minutě si došel Vavrek pro Baborákův centr z pravé strany. Ve 45. minutě se těsně před vápnem opřel do míče M. Dolejška, jehož střela se uvnitř pokutového území odráží k Doškovi, jenž se nejprve zbavuje dvojice obránců a poté nedává Němcovi sebemenší šanci. Nastavují se dvě minuty. Ve 47. minutě končí ve Vavrekových rukavicích Zimákův centr z pravé strany. První poločas končí a mužstva odcházejí do kabin za stavu 3:0.
 
Ve 48. minutě si lovosická obrana poradila se Salákovým centrem z pravé strany. Ve 49. minutě nahrazuje Fikinger Bachora. V 52. minutě vybíhá Vavrek ven z vápna a před dobíhajícím Nerudou, jenž se v souboji s ním zranil, odkopává míč do bezpečí. V 53. minutě volí Boruta malou domů a hlavou posílá míč Vavrekovi. V 57. minutě fauluje u postranní čáry Espinosa. V 58. minutě centruje Míča z pravé strany, ale Salákova hlavička postrádá přesnost. V 60. minutě se ve vápně uvolňuje Salák a Němec je znovu bez šance. V 61. minutě střídá Saláka Novák. V 62. minutě sbírá Němec míč před dobíhajícím Novákem. V 65. minutě odvrací lovosická obrana Filingerovu střelu z přímého kopu. V 68. minutě posílá Suchý centr do vápna kde Neruda přehazuje hlavou Vavreka a zaznamenává první lovosický gól v probíhajícím soutěžním ročníku. V 70. minutě vybíhá Vavrek znovu daleko ven z vápna a před dobíhajícím Nerudou odkopává míč do bezpečí. V 71. minutě odstupuje Míča a na trávník vbíhá Dobiáš. V 72. minutě řeší sudí Klimpl žlutými kartami rozmíšku mezi Doškem a Zimákem. V 73. minutě trefuje Chmelan míčem do obličeje Suchého a ten musí být ošetřován. V 74. minutě nahrazuje Chládek Zárubu. V 75. minutě postrádá přesnost Espinosova střela zpoza šestnáctky. V 76. minutě odstupují Zimák s Nerudou a na trávník vbíhají Vlašič s Rambouskem. V 76. minutě nachází Došek ve vápně Dobiáše, ten se uvolňuje a uklízí míč popáté za Němcova záda. V 78. minutě fauluje těsně před vápnem M. Zdvořák a vykoledoval si žlutou kartu. V 79. minutě pálí Krok z přímého kopu těsně nad. V 80. minutě nedostihl Espinosa na levé straně Chládkovu přihrávku. V téže minutě sestřeluje Boruta Rambouska a následuje trest v podobě žluté karty. V 84. minutě nachází Chládek z levé strany u bližší tyče Espinosu, ale ten má vychýlenou mušku. V 86. minutě centruje Filinger z levé strany do vápna a zcela volný Dobiáš jeho nabídku zužitkoval. V 87. minutě vrací Chmelan hlavou míč Vavrekovi. V 89. minutě nabíjí Chládek ve vápně Rambouskovi, jehož pokus Vavrek chytá. V téže minutě vysouvá Espinosa na pravé straně D. Waltera, ale Vavrek jeho slibnou příležitost likviduje. Utkání končí a hráči Lovosic určitě budou chtít na nelichotivou porážku 6:1 co nejrychleji zapomenout   

TJ Spartak Perštejn - FK ASK Lovosice A   6:1 (3:0)
 
Branky: 25. Boruta, 39. Salák, 45. Došek, 60. Salák, 76. Dobiáš, 86. Dobiáš - 68. Neruda. Rozhodčí: Miroslav Klimpl - Milan Karrmann, Martin Maleček. ŽK: 33. Bachor, 72. Došek, 80. Boruta - 72. Zimák, 78. M. Zdvořák. Diváci: 280. 
 
FK ASK Lovosice A: Němec - Zimák (76. Vlašič), M. Zdvořák, Král, Záruba (74. Chládek), - D. Walter, Suchý, Lenrt, Baborák - Espinosa, Neruda (76. Rambousek).  Trenéři: Roman Podrazil, Martin Husar, Radomír Rambousek.
 
Autor: Václav Beneš
 

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Triatlonovou čtyřku SOLAP Krále středohoří 2023 zakončí jubilejní zcela nový Házmburk X offroad triathlon

V Hoštce zakončí fotbalovou sezónu definitivně Memoriálem Pavla Všetečky, jenž je součástí Hošteckých letních slavností

SK Dušníky a Pavel Novotný potvrdily v posledním podzimním kole, že se dá i v 1. A třídě vyhrát bez trénovaného gólmana