Brozany vůbec nezvládly domácí zápas s Hradcem Králové B

Brozany nad Ohří - Černá série brozanských fotbalistů, kteří za sebou mají dva domácí duely v řadě, nebere konce. V minulém kole si po těsné výhře odvezly všechny body Zbuzany. Tentokrát zavítal do Brozan nad Ohří Hradec Králové B. Domácí vstupovali do zápasu s touhou konečně urvat nějaký ten bodík, protože každý potřebují jako sůl. Jejich snaha se začala hroutit hodně brzy. Již v desáté minutě se hosté ujímají vedení a ve dvaadvacáté minutě přidávají třetí přesný zásah, jímž berou brozanským vítr z plachet. Po přestávce přidávají čtvrtou branku, čímž definitivně potvrzují svou výhru. Sokol se po této porážce propadá o skóre na poslední příčku.    
 
V prvních minutách se soupeři oťukávají hlavně ve středu hřiště. Ve čtvrté minutě je před vápnem faulován Hovsepyan. V páté minutě míří Aljinovic z přímého kopu vysoko nad. V šesté minutě nepouští Bubeníček na pravé straně do šance Mahra. V desáté minutě nachází dlouhá Samkova přihrávka na levé straně Procházku, jehož centr ke vzdálenější tyči uklízí z těsné blízkosti do sítě dobíhající Bičiště. V 11. minutě si došel Němec pro nepovedený centr, kterým se prezentoval Samko. Ve 13. minutě sestřeluje Pavlíček u postranní čáry Čecha a dostává žlutou kartu. V 16. minutě vytěsňuje Němec u bližší tyče na roh Kadlecovu bombu z levé strany. V 18. minutě chytá gólman Brát Výborného nepovedený centr z pravé strany. Ve 20. minutě si nabíhá do šance Aljinovic, ale Brát mu sbírá míč od nohy. V téže minutě nachází Mahr na středu zcela volného Samka a ten parádní střelou zpoza šestnáctky vyhání všechny pavouky ze vzdálenější šibenice. Ve 21. minutě zajíždí Hloušek u středové čáry do Kadlece a sudí Severýn mu ukazuje žlutou kartu. Ve 22. minutě si na další Procházkův centr z levé strany naskakuje u vzdálenější tyče Mahr a hlavou z těsné blízkosti nedává Němcovi sebemenší šanci. Ve 25. minutě vyfasoval Plašil žlutou kartu za faul na Hovsepyana. Ve 27. minutě fauluje pro změnu Hovsepyan Plašila. Ve 28. minutě přiťukává Výborný hlavou ve vápně míč Hovsepyanovi, ale ten míří vysoko nad. Ve 29. minutě nahrazuje Jakš Výborného. Ve 31. minutě pálí Doležal zpoza šestnáctky pánu bohu do oken. Ve 34. minutě fauluje Obrtlík u středové čáry Bičištěho. Ve 37. minutě zahrozil z levé strany Procházka, jenž přehazuje nejen Němce, ale i jeho branku. Ve 31. minutě Aljinovic podklouzl a jeho pokus míří vysoko nad. Ve 42. minutě odvrací hostující obrana Bubenířkův a poté i Perézův centr z levé strany. První poločas končí a mužstva odcházejí do kabin za stavu 0:3.   
 
Do druhé půle nastupuje Mešič místo Hlouška. Ve 47. minutě protáhl Bráta z dálky Bubeníček. Ve 49. minutě propadává ve vápně míč k Mešičovi, ale ani jemu se z pravé strany nedaří Bráta propálit. V 51. minutě je Kadlecova rána sražena na roh. V 52. minutě odkopává Brát míč před dobíhajícím Hovsepyanem. V 54. minutě posílá Mahr u vzdálenější tyče vysoko nad Doležalovu nabídku z levé strany. V 59. minutě prolétl Aljinovicův centr z levé strany pouze napříč pokutovým územím. V 62. minutě nabíjí Mahr z pravé strany Bičištěmu, ale tomu rána vůbec nesedla. V 65. minutě vyfasoval Cibulka žlutou kartu za faul na Bičištěho. V téže minutě prochází Mahrova přihrávka z prané strany až na střed hranice velkého vápna odkud pálí Kadlec, jehož bombu Němec vyráží. Vzápětí se vydává za míčem Locker, jenž v souboji s Němcem a Mešičem padá. Hlavní rozhodčí nařizuje pokutový kop, ale ještě před jeho exekucí je Němec ošetřován. V 67. minutě střídá Turek Peréze. V 68. minutě si staví míč Bičiště a bez problémů přidává čtvrtý přesný zásah. V 70. minutě chytá Němec Doležalův centr z přímého kopu. V 73. minutě odstupuje Mahr a na trávník vbíhá Sokol. V 74. minutě se z trávníku těžce zvedá Aljinovic. V 75. minutě krotí Brát Turnovu ránu z hranice velkého vápna. V 76. minutě posílá Mešič z pravé strany do vápna střílenou přihrávku, ale žádný z jeho spoluhráčů se k dorážce nedostal. V 77. minutě nahrazuje M. Walter Pavlíčka a na druhé straně Langr Bičištěho. V 79. minutě střídá Vítek Samka. V 80. minutě se z pravé strany protáhl do vápna Aljinovic, ale Brát si jeho bombu k bližší tyči pohlídal. V 81. minutě míří Procházka z levé strany těsně vedle vzdálenější tyče. V přerušené hře vidí dodatečně žlutou kartu Bubeníček. V 83. minutě odstupuje Procházka a na trávník vbíhá Nemšovský. V 85. minutě nahrazuje Ansorge Doležala. V 86. minutě střídá Chukwuma Cibulku. V 87. minutě pálí Chukwuma z dálky hodně nepřesně. V 88. minutě rozehrává Aljinovic přímý kop nakrátko a Hovsepyan řádně protahuje Bráta. V 90. minutě nechce pustit v přerušené hře míč Nemšovský a za zdržování hry si vysloužil žlutou kartu. Utkání končí, ale je určitě škoda, že se to samé nedá říct o brozanské mizérii, která trvá již sedm kol. Sokol si připisuje porážku 0:4 a začíná se potápět.

SK Sokol Brozany - FC Hradec Králové B   0:4 (0:3)

Branky: 10. Bičiště, 20. Samko, 22. Mahr, 68. Bičiště (pen.). Rozhodčí: Vojtěch Severýn – Tomáš Ulrich, Dominik Starý. ŽK: 13. Pavlíček, 22. Hloušek, 65. Cibulka, 81. Bubeníček – 25. Plašil, 90. Nemšovský. Diváci: 269.

SK Sokol Brozany: Němec – Obrtlík, Hruštinec, Bubeníček – Výborný (29. Jakš), Pavlíček (77. M. Walter), Cibulka (86. Chukwuma), Hloušek (46. Mešič), Peréz (67. Turek) Hovsepyan, Aljinovic.  Trenéři: Petr Čermák, Jiří Šmidrkal, Roman Potočný.

Autor: Václav Beneš

Foto: www.richtrik.cz



Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Triatlonovou čtyřku SOLAP Krále středohoří 2023 zakončí jubilejní zcela nový Házmburk X offroad triathlon

V Hoštce zakončí fotbalovou sezónu definitivně Memoriálem Pavla Všetečky, jenž je součástí Hošteckých letních slavností

SK Dušníky a Pavel Novotný potvrdily v posledním podzimním kole, že se dá i v 1. A třídě vyhrát bez trénovaného gólmana