Lovosice selhaly ve druhé půli domácího souboje se Sokolem Srbice

Lovosice - Trápící se lovosičtí fotbalisté se zatím v probíhající podzimní části krajského přeboru zatím nepotkali s optimální formou. V minulém kole prohráli těsně a celkem nešťastně v Žatci, kde určitě nebyli horším týmem. Ve středu vypadli v Bohušovicích nad Ohří z krajského poháru a potvrdilo se, že zatím hledají ztracenou formu marně. Tentokrát přivítali Sokol Srbice a chtěli se pokusit urvat první bod na svém stadionu. Domácí nevstoupili do zápasu vůbec špatně. Po čtvrthodině je posílá do vedení Klug a zdá se, že je zaděláno na nějaký ten bodík. Nikdo netuší, že je to z lovosické strany vše. Sokol stihl ještě před přestávkou vyrovnat a po ní rozhodl o své jasné výhře dalšími třemi přesnými zásahy. Lovosice zůstávají i po tomto kole na čtrnácté příčce. 

Ve druhé minutě nevyvedla Šafránka z klidu Batelkova střela zpoza šestnáctky. Ve druhé minutě nedostihl Vrba před koncovou čárou Zigmundovu prudkou přihrávku. V sedmé minutě fauluje Vrba M. Zdvořáka. V deváté minutě nepropálil Tesař z dálky lovosický obranný val. V desáté minutě pálí Hušek z hranice velkého vápna vez přípravy vysoko nad. V 11. minutě odvrací srbická obrana Espinosův centr z levé strany. V 15. minutě si vykoledoval Batelka žlutou kartu za faul na Marčaníka. V téže minutě rozehrává M. Zdvořák přímý kop z levé strany ke vzdálenější tyči, kde se nejlépe zorientoval Klug a posílá svůj tým do vedení. V 18. minutě chytá Šafránek Vrbův centr z pravé strany. V 19. minutě letí těsně vedle Espinosův pokus bez přípravy. Ve 23. minutě fauluje Stibor v souboji o míč Zimáka a tomu se vůbec nechce vstávat. Ve 24. minutě nepouští Marčaníka do vápna Jelen. Ve 26. minutě sbírá Šafránek míč před dobíhajícím Batelkou, který do něho naráží Kluga. Oba lovosičtí hráči jsou ošetřováni a jen těžce se zvedají z trávníku. Ve 30. minutě nahrazuje kulhajícího Huška Král. Ve 32. minutě vyráží Šafránek na roh nepříjemně tečovanou Batelkovu střelu z levé strany. Ve 34. minutě chce Klug poslat hlavou malou domů, ale jeho úmysl vystihuje Martykán, jehož první střelu sice Šafránek vyráží, ale z dorážky se bývalý druholigový hráč nemýlí. Ve 36. minutě míří Zigmund z pravé strany zpoza šestnáctky mimo vzdálenější tyč, Ve 37. minutě fauluje Zigmund u postranní čáry loktem po odehrání míče Zimáka a dostává žlutou kartu. Ve 38. minutě pálí Král bez přípravy zpoza šestnáctky příliš vysoko. Ve 39. minutě rozehrává Zigmund přímý kop z levé strany, ale Vrbova hlavička postrádá přesnost. Ve 41. minutě zajel u středové čáry Tesař ostře do unikajícího Marčaníka a vyfasoval žlutou kartu. Ve 42. minutě míjí bližší tyč Vrbův dalekonosný pokus. V téže minutě vytahuje vyběhnutý Šafránek na roh další Vrbovu nebezpečnou střelu. Ve 43. minutě nevyzrál Vrba na Šafránka ani z těsné blízkosti. Ve 43. minutě zastavuje Stibor nedovoleně unikajícího Espinosu a sudí Vlk vytahuje další žlutou kartu. Nastavují se dvě minuty. První poločas končí a mužstva odcházejí do kabin za nerozhodného stavu 1:1. 

Ve 46. minutě si Šafránek pouze pohlídal nepřesný centr z pravé strany, který končí za jeho brankou. V 50. minutě rozehrává Batelka přímý kop z levé strany, ale lovosická obrana jeho centr odvrací. V 51. minutě chytá Šafránek Batelkovu dalekonosnou střelu. V 53. minutě doráží Zigmundovu nabídku za brankovou čáru Koudelka, ale gól není uznán pro ofsajd. V 54. minutě vyráží Šafránek Vrbovu ránu z hranice velkého vápna pouze ke zcela volnému Švábenskému a ten bez problémů uklízí míč z pravé strany do zcela odkryté branky.  V 55. minutě střídá Neruda Zárubu. V 56. minutě vysouvá na levé straně Espinosa do vápna D. Waltera jehož ránu krotí gólman Divecký. V téže minutě odkopává vyběhnutý Šafránek z hranice velkého vápna míč před dobíhajícím Vrbou. V 57. minutě se protáhl po levé straně do vápna Batelka, ale jeho bombu vytěsňuje Šafránek na roh. V 59. minutě odstupuje Batelka a na trávník vbíhá Egrt. V 62. minutě pálí Egrt z hranice velkého vápna příliš vysoko. V 68. minutě nahrazuje Baborák Espinosu. V 71. minutě chytá Divecký propagační pokus M. Zdvořáka z dálky. V 74. minutě střídá Vitner Vrbu. V 74. minutě zastavuje jeden z obránců na brankové čáře Královu gólovou střelu. V 77. minutě posílá Egrt oblouček do vápna za obranu, kde přehazuje vyběhnutého Šafránka Stibor. V 81. minutě odvrací srbická obrana centr M. Zdvořáka z přímého kopu. V 82. minutě dostává Klug žlutou kartu za faul u středové čáry. V 84. minutě odstupuje Stibor a na trávník vbíhá O. Švábenský, V 84. minutě se mezi tři tyče nevešla Zigmundova střela. V 88. minutě zatahuje po levé straně míč do vápna Zigmund, jeho přihrávku posouvá Egrt k opačné tyči kde posílá míč za Šafránkova záda Koudelka. V téže minutě nahrazuje Kordule Koudelku. V 89. minutě vyráží Šafránek Zigmundovu bombu z levé strany. V 90. minutě dostává žlutou kartu rozčilující se Egrt. Utkání končí a Lovosice si budou muset na druhou podzimní výhru počkat minimálně do příštího kola. 
 
FK ASK Lovosice A - TJ Sokol Srbice   1:4 (1:1)
 
Branky: 15. Klug - 34. Martykán, 54. Švábenský, 77. Stibor, 88. Koudelka. Rozhodčí: Lukáš Vlk - Josef Šefčík, Jaroslav Oborník. ŽK: 82. Klug - 15. Batelka, 37. Zigmund, 41. Tesař, 43. Stibor, 90. Egrt. Diváci: 80.
 
FK ASK Lovosice A: Šafránek - Záruba (55. Neruda), Klug, Bělík, Zimák - D. Walter, Hušek (30. Král), M. Zdvořák, Suchý, Espinosa (69. Baborák) - Marčaník.  Trenéři: Roman Podrazil, Jan Janda.
 
Autor: Václav Beneš
 
Foto: TJ Sokol Srbice

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Triatlonovou čtyřku SOLAP Krále středohoří 2023 zakončí jubilejní zcela nový Házmburk X offroad triathlon

V Hoštce zakončí fotbalovou sezónu definitivně Memoriálem Pavla Všetečky, jenž je součástí Hošteckých letních slavností

SK Dušníky a Pavel Novotný potvrdily v posledním podzimním kole, že se dá i v 1. A třídě vyhrát bez trénovaného gólmana