Kaktus tým Louny slaví jubilejní pátou výhru v řadě na volejbalovém turnaji O štít 17. listopadu

Roudnice nad Labem - V sobotu 16. listopadu 2019 se v Roudnici nad Labem, ve sportovní hale Pod Lipou, uskutečnil již 47. ročník volejbalového turnaje O štít 17. listopadu, který tradičně pořádá Sokolská župa Podřipská Roudnice nad Labem a jenž je nejoblíbenějším ze všech turnajů Podřipského poháru. V tomto roce se ho zúčastnilo devět družstev. Po slavnostním zahájení, které si vzal na starost starosta roudnického Sokola, Vedoucí turnaje všem přítomným připomněl význam oslav Dne studenstva. Poté se již na třech kurtech rozeběhl kolotoč sedmadvaceti zápasů, hraných na dva sety.
 
Pořadí: 1. Kaktus tým Louny, 2. Eden Litoměřice, 3. Čobolsko Libochovice, 4. Mlaďoši Liběšice, 5. Planeta Prasat Štětí, 6. Výletníci VK Louny, 7. T. J. Sokol Děčín, 8. Ostře sledované vlaky Beroun, 9. Volejbal club Roudnice nad Labem.

Ihned po skončení posledního souboje došlo na vyhodnocení a následně i na vyhlášení výsledků. Důležitou informací je beze sporu i to, že se v průběhu turnaje nikdo nezranil, nedošlo na žádný protest. Ceny, diplomy i poháry si převzali kapitáni. Určitě se dá bez nadsázky napsat, že to byl pro pořadatele i účastníky další z bezproblémových turnajů.

Autor: Václav Beneš

Foto: mirobena.rajce.idnes.cz



















































Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Triatlonovou čtyřku SOLAP Krále středohoří 2023 zakončí jubilejní zcela nový Házmburk X offroad triathlon

V Hoštce zakončí fotbalovou sezónu definitivně Memoriálem Pavla Všetečky, jenž je součástí Hošteckých letních slavností

SK Dušníky a Pavel Novotný potvrdily v posledním podzimním kole, že se dá i v 1. A třídě vyhrát bez trénovaného gólmana