V Litoměřicích na Mostné hoře se znovu poběží pro náhradní rodiny

Litoměřice - Peněz není nikdy nazbyt, což spousta lidí pociťuje na vlastní kůži dnes a denně. Je mezi námi i spousta takových, kteří nemyslí pouze na sebe, ale dělá jim starost mnohdy nelehký osud ostatních, kteří jsou na tom momentálně ještě o poznání hůře. Proto pořádají různé charitativní akce, jejichž výtěžek předávají těm, kteří se bez něj v podstatě neobejdou. V neděli 6. září 2020 pořádá nezisková organizace Rozběháme Česko z. ú. - Rozběháme Litoměřicko charitativní závod Běžíme pro náhradní rodiny. Připraveny jsou trasy pro děti, muže, ženy, týmy i pěší. Vybrat si tedy může opravdu každý, kdo si chce protáhnout kosti a navíc přispět na dobrou věc. Během 3. ročníku tohoto závodu si současně můžete užít oblíbený Piknikový rodinný den. Nezapomeňte si s sebou přinést piknikové deky a košíky. V minulém roce závod vynesl parádních 28.310 korun.

Kategorie: děti, muži, ženy a týmy.
 
Datum a místo konání: neděle 6. září 2020 od 10.00 hodin - Litoměřice, Mostná hora - restaurace Legenda.
 
Registrace: on-line na www.rozbehamecesko.cz, nebo na místě od 8.30 hodin, maximálně deset minut před startem dané kategorie.
 
Startovné: děti do 13. let - 50 korun, ostatní při platbě předem - 150 korun, na místě - 300 korun.
 
Číslo účtu: transparentní účet CPNRP 107-5420340207/0100. Do poznámky uvádějte jméno a jako variabilní symbol 9. 
 
Trasy:

4 500 metrů - z padesáti procent polní cesta a z padesáti asfalt
7 000 metrů – polní cesta, trasa plná překvapení, na každém druhém kilometru je připraven nějaký úkol, jímž je lehký cvik.
Trasa pro pěší a kočárky.
Délka trasy pro děti je úměrná jejich věku a probíhá po vrcholu Mostné hory. Dětská kategorie do 13. let bude rozdělena dle počtu přihlášených dětí.

Ceny: V každé kategorii budou vyhlášeny první tři ženy a první tři muži.
 
Kategorie týmy: pro trasy 4 500 metrů a 7 000 metrů. Členové týmu běží pospolu po celý čas závodu, do cíle vbíhají společně, ruku v ruce. Minimální počet členů v týmu jsou tři osoby.
 
Program:
 
08.30 hodin: prezentace.
10.00 hodin: start dětských závodů.
11.00 hodin: start závodu na 4 500 metrů.
11.05 hodin: start závodu na 7 000 metrů.
13.00 hodin: vyhlášení výsledků.

Více informací: na https://
www.rozbehamecesko.cz /akce/charitativni-beh-bezime-pro-nahradni-rodiny-3-rocnik/, nebo na www.rozbehamecesko.cz.

Kontakt: Kateřina Salačová - e-mail: 
salacova.k@seznam.cz, telefonní číslo: 737 988 474 a Helena Kotová - e-mail: helena.kotova@email.cz, telefonní číslo: 608 742 309.
 
Jedná se o benefiční akci pro širokou veřejnost na podporu Centra pro náhradní rodinnou péči v Litoměřicích. Výtěžek akce půjde na realizaci vzdělávacího pobytu pro osvojitelské rodiny s dětmi. Součástí pobytu bude seminář a odborné konzultace pro rodiče a sportovní volnočasové aktivity pro děti. Po celou dobu bude možné otestovat a zapůjčit si běžecké boty On running/Salming nebo Saucony a zakoupení běžecké kolekce Rozběháme Česko či vybavení na canicross od Běžecká vesnice. Parkovat se může v přilehlých ulicích pod Mostnou horou. Každý závodí na vlastní nebezpečí. Závod probíhá za plného silničního i turistického provozu. Zajištěno je i občerstvení – voda, ovoce, hroznový cukr, případně teplý čaj. Celá tato akce by se nemohla konat bez podpory firmy Lafarge Cement. Všichni jsou srdečně zváni. 
 
Autor: Václav Beneš
 
Foto: www.cpnrp.cz  
 
 

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Triatlonovou čtyřku SOLAP Krále středohoří 2023 zakončí jubilejní zcela nový Házmburk X offroad triathlon

V Hoštce zakončí fotbalovou sezónu definitivně Memoriálem Pavla Všetečky, jenž je součástí Hošteckých letních slavností

SK Dušníky a Pavel Novotný potvrdily v posledním podzimním kole, že se dá i v 1. A třídě vyhrát bez trénovaného gólmana