SOLAP Král středohoří 2020 pokračuje z jara odloženým Výběhem na Milešovku, jenž slaví jubileum

Milešov - Zdá se, že je i začínající podzim více nakloněn sportovcům, než pandemií coronaviru zasažené jaro, kdy se díky nařízení vlády nesměly konat žádné akce, sportovní nevyjímaje. Pořadatelé se nadřou s hledáním náhradních volných termínů, kterých není mnoho. Někomu se to daří lépe, jinému hůře, ale každý dělá co se dá. Problémy řeší i pořadatelé multisportovního seriálu Král středohoří 2020, ze kterého pro letošní rok vypadly cyklistické závody Po stopách Praotce Čecha, Velká cena Latarge i MTB TOUR České středohoří. Jedenáctou zastávkou je z jarního termínu odložený Výběh na Milešovku, jenž se uskuteční v sobotu 10. října 2020, na známém místě. 

Kategorie: muži do 40. let, muži nad 40 let, ženy bez rozdílu věku. 


Datum a místo konání: sobota 10. října 2020 - 14.00 hodin, parkoviště pod Milešovkou (Milešov, u hřiště).


Registrace: na www.kralstredohori.cz, do soboty 10. října 2020 do 9.00 hodin.


Prezentace: 12.30 až 13.15 hodin na parkovišti pod Milešovkou, 13:15 hodin - odvoz batohů s věcmi do cíle, na vrchol Milešovky.


Startovné: do 18 let zdarma, ostatní při platbě předem 100 korun a na místě 150 korun.


Trať a propozice: 2 600 metrů s převýšením 400 metrů, start je na parkovišti, odtud po červené turistické značce do sedla, dále po červené až k rozcestí s modrou turistickou značkou a po ní až na vrchol.


Ceny: obdrží první tři v každé kategorii.


Více informací:  Lukáš Panoch - telefonní číslo: 723 365 539, email: panochluka@gmail.com František Vondra - telefonní číslo.: 776 111 778, email: kola.vondra@sznam.cz, na emailu milesovkabeh@seznam.cz, nebo na webu https://milesovka.kolavondra.cz.


Občerstvení bude zajištěno v Horském klubu Milešovka. Zde každý účastník obdrží malé pivo nebo kofolu a párek nebo polévku. Každý účastník startuje na vlastní nebezpečí a je povinen dbát pokynů pořadatelů. Pro závodníky mladší patnácti let, kteří se předem přihlásí přes web, budou v cíli připraveny účastnické medaile. Všichni jsou srdečně zváni.


Autor: Václav Beneš


Foto: lobositz.rajce.idnes.cz




 

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Triatlonovou čtyřku SOLAP Krále středohoří 2023 zakončí jubilejní zcela nový Házmburk X offroad triathlon

V Hoštce zakončí fotbalovou sezónu definitivně Memoriálem Pavla Všetečky, jenž je součástí Hošteckých letních slavností

SK Dušníky a Pavel Novotný potvrdily v posledním podzimním kole, že se dá i v 1. A třídě vyhrát bez trénovaného gólmana