Louny doma smázly osmi góly beznadějně poslední TATRAN Rakovník

 

Louny - V minulém kole vyhráli lounští fotbalisté domácí souboj s Aritmou Praha. Tentokrát přivítali v předehrávce patnáctého kola TATRAN Rakovník. Domácí nastupují proto v tabulce zcela poslednímu soupeři rázně a bleskově se ujímají vedení, V závěru prvního poločasu přidávají další dva přesné zásahy. Po přestávce jejich střelecký koncert zdárně pokračuje a rakovničtí nevědí chvílemi, kde jim hlava stojí Na konci si Louny nejen připisují do tabulky tři body, ale výrazně si vylepšují skóre díky čemuž se po dvou odehraných třetinách podzimní části posouvají možná trochu překvapivě na pěknou čtvrtou příčku.

V první minutě centruje Šimeček od levé postranní čáry ke vzdálenější tyči, ale tam nastřeluje zakončující Švejda pouze boční síť. Ve druhé minutě nachází Myška přihrávkou z pravé strany v malém vápně Klimta a ten z těsné blízkosti otevírá gólový účet tohoto duelu. Ve čtvrté minutě nachází Omovie u vzdálenější tyče V. Markovyche, jehož pokus z hranice malého vápna se odráží od břevna. V páté minutě je Omovie lapen do ofsajdové pasti. V deváté minutě rozehrává Šimeček druhý rohový kop z pravé strany v řadě, ale gólman Žulevič jeho centr vyboxoval. Ve 12. minutě letí do ofsajdu Vernerův centr z přímého kopu. Ve 14. minutě vytahuje Žulevič u své levé tyče na roh Klimtovu střelu z hranice velkého vápna. Ve 22. minutě si Žulevič vychutnal Fiřtovu nepovedenou slabou ránu, která se od země odráží do jeho rukavic. Ve 25. minutě zastavuje Hradecký Klimtovu přihrávku na za obranu nabíhajícího Švejdu. Ve 28. minutě vyráží Žulevič na roh Sulovského dalekonosný pokus. Ve 29. minutě ustáli hosté bez pohromy trochu zmatků před svou brankou. Ve 32. minutě rozehrává Šimeček přímý kop z pravé strany, ale lounskou snahu o navýšení vedení utnul útočný faul. Ve 34. minutě chytá Žulevič u bližší tyče Švejdovu nabídku z pravé strany. Ve 37. minutě centruje z pravé strany Verner, ale Rothe posílá hlavou míč nad branku. Ve 39. minutě vyráží Žulevič Myškův centr z pravé strany pouze ke Gajeckému, jehož hlavičku doklepává z těsné blízkosti hlavou k bližší tyči Švejda. Ve 41. minutě rozehrává Šimeček rohový kop z pravé strany na Vokurku, který si míč zpracovává na hrudi a poté ho posílá hlavou do břevna, od něhož se odráží těsně za brankovou čáru. Ve 44. minutě nahrazuje kulhajícího Vernera M. Markovych. První poločas končí a mužstva odcházejí do kabin za stavu 3:0.

Ve 48. minutě zahrozil po levé straně V. Markovych, ale pozorný Dombrovskij sráží jeho pokus na roh. V 51. minutě se v nepřehledné situaci před rakovnickou brankou Šimeček, jehož přihrávku usměrňuje do zcela odkryté branky Vávra. V 53. minutě končí na boční síti Šimečkem rozehraný rohový kop z pravé strany. V 54. minutě chytá Žulevič Sulovského střelu z dálky. V 56. minutě střídá Hrobník V. Markovyche. V 57. minutě odstupují Zícha s Klimtem a na trávník vbíhají Zerner a Bagou. V 58. minutě se z trávníku těžce zvedá Šimečkem faulovaný Omovie. V 61. minutě centruje z levé strany ke vzdálenější tyči Gajecký, ale Bagou posílá míč vedle branky. V 75. minutě obchází Bagou Doláka a poté nedává Žulevičovi šanci. V téže minutě odstupují Sulovský s Vávrou a na trávník vbíhají Minařík se Štouračem a na druhé straně střídá Zbořil Čecha. V 79. minutě centruje z levé stranyZerner a míč posílá do sítě Minařík. Hosté jsou zralí na ručník. V 86. minutě zužitkoval další Zernerovu nabídku Bagou. V 88. minutě pálí Lukeš a odražený míč uklízí za Žulevičova záda Zerner. V 90. minutě chytá Žulevič Gajeckého centr z levé strany. Utkání končí a Louny mají po výhře 8:0 zcela jasný důvod k oslavě.

FK SEKO Louny - TJ TATRAN Rakovník   8:0 (3:0)

Branky: 2. Klimt, 39. Švejda, 41. Vokurka, 51. Vávra, 75. Bagou, 79. Minařík, 86. Bagou, 88. Zerner. Rozhodčí: Michal Milner – Vít Šťastný, Martin Bahník. Bez karet. Diváci: 245. 


FK SEKO Louny: Dombrovskij – Fiřt, Vokurka, Vávra (75. Štourač), Šimeček – Švejda, Sulovský (75. Minařík), Myška, Zícha (57. Zerner) – Klimt (57. Bagou), Gajecký (83. Lukeš).  Trenéři: Zdeněk Kudela, Martin Sadil. 


TJ TATRAN Rakovník: Žulevič – Dolák, Lisner, Hradecký, Rothe – Šrédl, Donkor, Verner (44. M. Markovych), Čech (75. Zbořil), V. Markovych (56. Hrobník) – Omovie.  Trenéři: Daniel Drahokoupil, Miroslav Verner.


Autor: Václav Beneš


Foto: Fanoušci FK Louny












Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Triatlonovou čtyřku SOLAP Krále středohoří 2023 zakončí jubilejní zcela nový Házmburk X offroad triathlon

V Hoštce zakončí fotbalovou sezónu definitivně Memoriálem Pavla Všetečky, jenž je součástí Hošteckých letních slavností

SK Dušníky a Pavel Novotný potvrdily v posledním podzimním kole, že se dá i v 1. A třídě vyhrát bez trénovaného gólmana