Lovosice schytaly v domácím souboji s Kadaní bůra, čtyřmi přesnými zásahy je sestřelil Dominik Valenta

 

Lovosice - V minulém kole urvali lovosičtí fotbalisté cenný bod v domácím souboji se Sokolem Srbice, když opět, pokolikáté již, nezvládli penaltový rozstřel. Tentokrát přivítali o svátku svatého Václava v předehrávce patnáctého kola Tatran Kadaň, který zatím neztratil ani jediný bod a vyhřívá se na pozici lídra. Hosté potvrzují roli favorita a po necelé čtvrthodině se ujímají vedení a do přestávky přidávají další dva přesné zásahy. Ve druhém poločase se obraz hry příliš nemění a Dominik Valenta nejprve kompletuje hattrick a poté přidává i čtvrtý přesný zásah. Domácí tedy vycházejí střelecky i bodově naprázdno a jejich boj o záchranu bude ještě hodně těžký a složitý. Lovosice se po tomto kole propadávají v neúplné tabulce na čtrnácté příčce.


V první minutě pálí Valenta z dálky vysoko nad. V sedmé minutě odvrací hostující obrana Jakubíčkův centr z přímého kopu. V osmé minutě odvrací M. Walter Valentův centr z levé strany od koncové čáry. V 11. minutě volí Kocík v tísni malou domů. Ve 14. minutě vybojoval Zralík roh. Ve 14. minutě rozehrává Belej rohový kop z pravé strany a po Tancošově teči hlavou i Kocíkově přiťuknutí od bližší tyče míří ze středu pod břevno zcela volný Valenta. V 16. minutě rozehrává Jakubíček přímý kop od pravé postranní čáry. V 18. minutě rozehrává Belej další rohový kop z pravé strany a po zmatcích před brankou si vykoledoval žlutou kartu za ostré zajetí do Rulfa, jenž nejprve zlikvidoval Junkovu střelu a poté musí být ošetřován, Kocík. Ve 20. minutě zastavuje Martin Suchý ve vápně těsně před napřahujícím Valentou Janošíkův centr z pravé strany. Ve 22. minutě centruje Belej z pravé strany do vápna, kde předvádí Valenta akrobatické zakončení, které míjí bližší tyč. Ve 26. minutě odvrací Stejskal hlavou Belejův centr z levé strany. Ve 29. minutě odvrací Soukup hlavou Petrusův centr z pravé strany. Ve 31. minutě jsou po nepříjemné srážce hlavami ve vzdušném souboji ošetřováni Junek a M. Walter, který bude po ošetření za postranní čárou pokračovat s ovázanou hlavou. Ve 34. minutě nachází Tancoš za obranu nabíhajícího Beleje a ten obstřeluje vybíhajícího Rulfa. Ve 38. minutě neprocpal míč do vápna Baborák. Ve 39. minutě Rulfa vystrašil Kocíkův pokus zpoza šestnáctky. Ve 40. minutě zablokoval Tancoš ve vápně ránu M. Waltera z dálky. Ve 45. minutě je Stejskalem těsně před vápnem nedovoleně zastaven Valenta. V první půli se nastavují dvě minuty a v té první vytahuje Rulf nad břevno nepříjemnou Janošíkovu ránu z hranice velkého vápna. Ve druhé nastavené minutě nachází Janošík z levé strany ve středu velkého vápna nabíhajícího Valentu a ten nedává Rulfovi přízemní střelou bez přípravy do středu branky sebemenší šanci. První poločas končí a mužstva odcházejí do kabin za stavu 0:3.  

  

Do druhých pětačtyřiceti minut nahrazuje Rambousek Zucha a na straně hostů Kukačka Hrubého. Ve 46. minutě odvrací Martin Suchý Zralíkovu nabídku z pravé strany. Ve 48. minutě vyfasoval žlutou kartu rozčilující se Kubaška. V 50. minutě posouvá Kukačka z pravé strany míč do vápna na Kocíku, jehož přihrávku Patičkou uklízí do sítě na středu zcela volný Valenta, který tak kompletuje hattrick. V 53. minutě míří Kubaška z hranice velkého vápna příliš vysoko. V 55. minutě zastavuje Valentu odpískaný ofsajd. V 56. minutě odkopává Martin Suchý Kukačkův centr z pravé strany. V 57. minutě střídá Šonda Baboráka. V 58. minutě se po faulu M. Waltera zvedá na středové čáře těžce Zralík. V téže minutě fauluje vybíhající Rulf ve vápně Valentu a sudí Miroslav Sabo nařizuje pokutový kop. V 59. minutě se rozbíhá Valenta a se štěstím podstřeluje padajícího Rulfa, čímž současně zaznamenává svou čtvrtou branku. V 64. minutě odstupují Belej s Kotlanem a na trávník vbíhají Karban s Hlavatým. V 66. minutě fauluje M. Walter v souboji Zralíka. V 67. minutě neudržel Rulf Tancošovu ránu z nařízeného přímého kopu a míč odkopává do bezpečí Stejskal. V 68. minutě vybojoval Kubaška na levé straně na Soukupovi roh. V 71. minutě střílí D. Walter z pravé strany těsně nad. V 72. minutě se protahuje do vápna Kubaška, jehož ránu zablokoval ve skluzu Junek. V 76. minutě nahrazuje Zalabák Kubašku. V 78. minutě vytahuje Rulf nad břevno Janošíkovu bombu zpoza šestnáctky. V 79. minutě odstupují Zralík s Valentou, na jejichž posty se stavějí Hyský s Polanským. V 80. minutě oceňuje hlavní rozhodčí žlutou kartou nějaké Kukačkovy nemístné poznámky. V 84. minutě dostává Janošík žlutou kartu za předchozí zajetí do Stejskala. V 85. minutě sice domácí zahrozili, ale gólman Hanus zasahovat nemusel. V 88. minutě míjí vzdálenější tyč Karvanův pokus z levé strany hranice velkého vápna. Utkání končí a Lovosice potvrzují porážkou 0:5, že jejich trápení pokračuje i nadále.  


FK ASK Lovosice A - FK Tatran Kadaň   0:5 (0:3)


Branky: 14. D. Valenta, 34. Belej, 45+2. D. Valenta, 50. D. Valenta, 59. D. Valenta (pen.). Rozhodčí: Miroslav Sabo - Lukáš Vlk, Lukáš Hrneček. ŽK: 48. Kubaška - 18. Kocík, 80. Kukačka, 84. Janošík. Diváci: 40. 


FK ASK Lovosice A: Rulf - Zuch (46. Rambousek), Martin Suchý, P. Stejskal, Chládek - Petrus, Jakubíček, Kubaška (76. Zalabák), M. Walter, Baborák (57. Šonda) - D. Walter.  Trenéři: Roman Podrazil, Radomír Rambousek.


FK Tatran Kadaň: Hanus - Janošík, Junek, Tancoš, Kocík - Hrubý (46. Kukačka), Kotlan (64. Hlavatý), Soukup, Belej (64. Karban) - Zralík (79. Hyský), D. Valenta (79. Polanský).  Trenéři: Jan Peštuka, Jiří Hořínek.


Autor: Václav Beneš


Foto: Michal Pochylý


Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Triatlonovou čtyřku SOLAP Krále středohoří 2023 zakončí jubilejní zcela nový Házmburk X offroad triathlon

V Hoštce zakončí fotbalovou sezónu definitivně Memoriálem Pavla Všetečky, jenž je součástí Hošteckých letních slavností

SK Dušníky a Pavel Novotný potvrdily v posledním podzimním kole, že se dá i v 1. A třídě vyhrát bez trénovaného gólmana