Roudničtí fotbalisté si na hřišti JUNIORU Děčín bodovat nezasloužili

 

Děčín - V minulém kole 1. A třídy dospělých Ústeckého kraje prohráli roudničtí fotbalisté v Ledvicích. Tentokrát se představili ve středu 28. září 2022, tedy o svátku svatého Václava, v předehrávce patnáctého kola na hřišti JUNIORU Děčín. Domácí vstupují do zápasu po vydatném dešti na slušném terénu hodně aktivně a po necelé půlhodině si budují rozhodující dvougólový náskok. Hosté si vlastně ani body nezasloužili, protože v průběhu devadesáti minut ohrozili gólmana Jana Plačka v domácí brance vážněji jen jednou. SK Roudnice nad Labem si tedy připisuje třetí porážku v řadě a v tabulce se propadá na jedenáctou příčku.


V páté minutě podklouzl jeden z roudnických obránců, Doležal vybíhá z branky zmenšuje úhel a Vicanyho střelu vyráží. V 16. minutě pálí po autovém vhazování Mrázek levačkou těsně vedle. Ve 23. minutě rozehrávají domácí rohový kop a zpoza šestnáctky napřahující Rygar posílá levačkou míč do tyče, od níž se míč odráží do Doležala a od něho za brankovou čáru. Ve 26. minutě rozehrávají domácí přímý kop a Vicanyho povedená bomba se zastavuje až v síti. Těsně před odchodem na přestávku zaútočil po levé straně Mrázek, jehož levačka posílá míč do míst kde je připraven gólman Plaček. První poločas končí a mužstva odcházejí do kabin za stavu 2:0. 


Po změně stran to opticky vypadalo, že mají hosté navrch, ale žádnou nebezpečnou šanci si nevytvořili. Veškeré jejich akce končí před pokutovým územím a Plaček tedy zůstává bez práce. Děčínští zlobili i během druhé půle, ale Doležal vyráží ránu F. Vaita a po další rozehrávce přímého kopu se neujala Vicanyho hlavička. Utkání končí a SK Roudnice nad Labem si připisuje porážku 2:0, která je po předvedeném výkonu zcela zasloužená. 


FK JUNIOR Děčín - SK Roudnice nad Labem   2:0 (2:0)


Branky: 23. Rygar, 26. Vicany. Rozhodčí: Jiří Materna - Jaroslav Faigl, Tomáš Formánek. Bez karet. Diváci: 84.


FK JUNIOR DěčínPlaček - Češpiva, Fejfar, Dítě, Rygar - J. Vait (68. Senčišin), Šmalcl, F. Vait, Mezsároš (89. Nácar) - Heizel (89. Podlaha), Vicany (68. Cuchý).  Trenér: Petr Voříšek.


SK Roudnice nad Labem: Doležal - K. Hubený, Ryska, Černý, Barcal - Skokan - Mrázek, Dobiáš (75. Holub), Holcman (46. Matuszewski), Brůža - Možný.  Trenéři: Pavel Hoznédl, Daniel Slezák, Milan Krčmář.


Autor: Václav Beneš


Foto: www.skroudnice.cz 


Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Triatlonovou čtyřku SOLAP Krále středohoří 2023 zakončí jubilejní zcela nový Házmburk X offroad triathlon

V Hoštce zakončí fotbalovou sezónu definitivně Memoriálem Pavla Všetečky, jenž je součástí Hošteckých letních slavností

SK Dušníky a Pavel Novotný potvrdily v posledním podzimním kole, že se dá i v 1. A třídě vyhrát bez trénovaného gólmana