Brozany si v dalším domácím duelu řádně zastřílely, Přepeře si odvážejí čtyřku

 

Brozany nad Ohří - V minulém kole zvítězili brozanští fotbalisté dvěma brankami Dominika Šupa na stadionu Jablonce B. Tentokrát přivítali Přepeře a chtěli znovu bodovat, nejlépe naplno. Domácí mají famózní vstup do zápasu a během prvních třinácti minut si vytvářejí dvougólový náskok. Parádou se prezentuje o dalších deset minut později Jakub Hruštinec, který přidává třetí branku střelou do šibenice. Pět minut po přestávce se trefuje podruhé Martin Jindráček. Hosté bojují a devatenáct minut před závěrečným hvizdem se jim daří zásluhou Pavla Tvarohy snížit. Sokol se po tomto kole posouvá v tabulce na čtvrtou příčku.

Ve čtvrté minutě nedosáhl u vzdálenější tyče Šup hlavou na Krátkého centr z pravé strany. V deváté minutě vyráží gólman Truksa u své levé tyče Jindráčkovu parádní bombu zpoza šestnáctky. Ve 12. minutě se odráží Miskovičova dalekonosná střela od levé spojnice břevna a tyče k Jindráčkovi, který se neukvapuje a v poklidu posílá míč do protipohybu zcela bezmocného Truksy. Ve 13. minutě odzbrojuje Soungole Tvarohu, kterému se nedaří zpracovat Knejzlíkovu přihrávku, poté obchází vyběhnutého Truksu a z levé strany uklízí míč do prázdné branky. V 15. minutě vyboxoval Truksa Krátkého ránu z přímého kopu, rozehraného os levé postranní čáry. V 16. minutě pálí Šup z přímého kopu hodně nepřesně. V 18. minutě vybíhá Truksa ven z vápna a odkopává míč před dobíhajícím Šupem. Ve 23. minutě rozehrává Miskovič rohový kop z pravé strany, Truksa jeho centr vyráží pouze k Hruštincovi, jehož rána halfvolejem zaplouvá přesně do levé šibenice. Ve 27. minutě centruje od pravé postranní čáry Miskovič, ale u vzdálenější tyče jeho centr netrefují Bechyně ani Hasil. Ve 33. minutě nabíjí Soungole zpětnou přihrávkou před velké vápno Jindráčkovi, jehož pokus bez přípravy nepatří k nejpřesnějším. Ve 40. minutě fauluje Tvaroha na středové čáře Hruštince. Ve 42. minutě rozehrává Bulíř rohový kop z levé strany, ale Nesvadbova střela z těsné blízkosti letí nad břevno. Ve 45. minutě chytá Truxa nedůraznou střelu Krátkého, vyslanou z pravé strany uvnitř vápna. První poločas končí a mužstva odcházejí do kabin za jasného stavu 3:0.

Do druhých pětačtyřiceti minut již nezasáhnou D. Novák s Bulířem, na jejichž posty se stavějí Janošík s Gebertem. Ve 48. minutě sestřeluje Knejzlík u levého praporku Miskoviče a dostává žlutou kartu. Ve 49. minutě rozehrává nařízený přímý kop Miskovič do malého vápna, ale Truksa předvádí svůj postřeh a fantastickým zákrokem Šupovu tutovku vyráží. V 50.minutě obchází Šup na levé straně po šikovném Krátkého obloučku Novotného a jeho přihrávku uklízí ve vápně číhající Jindráček přesně do vzdálenější šibenice. V 54. minutě si Truksa pohlídal Krátkého pokus z pravé strany zpoza šestnáctky. V 58. minutě pálí z levé strany hranice velkého vápna hodně nepřesně Janošík. V 59. minutě vyráží Truxa u své pravé tyče parádní Jindráčkův pokus z otočky. V 67. minutě míří Tvaroha příliš vysoko. V 71. minutě posouvá Synek z levé strany míč na střed do vápna, odkud překonává vybíhajícího Havránka Tvaroha. V 74. minutě si vykoledoval žlutou kartu rozčilující se Šup. V 76. minutě nabíjí Gebert na pravé straně na hranici velkého vápna Pavlatovi, ale ten má hodně vychýlenou mušku. V 80. minutě prchá po levé straně Šup, ale po povedené stahovačce nastřeluje Krátký ve vápně ve výborné pozici pouze vyběhnutého Truxu. V 83. minutě odstupují Miskovič se Šupem a na trávník vbíhají Kasse se Slámou. V 85. minutě je ve vápně čistě odzbrojen se zakončením váhající Kasse. V 88. minutě nahrazuje Majer Synka. V 89. minutě střídá Čížek Krátkého. Nastavuje se jedna minuta. Utkání končí a Sokol slaví výhru 4:1, ke které vykročil parádním výkonem v prvním poločase.  

SK Sokol Brozany - FK Přepeře   4:1 (3:0)

Branky: 12. Jindráček, 13. Soungole, 23. Hruštinec, 50. Jindráček – 71. Tvaroha. Rozhodčí: Milan Matějček – Lukáš Machýček, Tomáš Nejedlo. ŽK: 74. Šup – 48. Knejzlík. Diváci: 210.

SK Sokol Brozany: Havránek – Strada, J. Bechyně, K. Hasil, Schettl – Hruštinec  Krátký (89. Čížek), Soungole, Miskovič (83. Kasse), Šup (83. Sláma) – Jindráček.  Trenéři: Jiří Němec, Jiří Šmidrkal, Roman Potočný.

FK PřepeřeTruksa – Bína, Knejzlík, Nesvadba, Šulc – Bulíř (46. Gebert), V. Novotný, Tvaroha, D. Novák (46. Janošík) – Pavlata – Synek (88. Majer).  Trenéři: Zbyněk Houška, Jan Bednář, Martin Ježek.

Autor: Václav Beneš

Foto: SK Sokol Brozany


















































Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Triatlonovou čtyřku SOLAP Krále středohoří 2023 zakončí jubilejní zcela nový Házmburk X offroad triathlon

V Hoštce zakončí fotbalovou sezónu definitivně Memoriálem Pavla Všetečky, jenž je součástí Hošteckých letních slavností

SK Dušníky a Pavel Novotný potvrdily v posledním podzimním kole, že se dá i v 1. A třídě vyhrát bez trénovaného gólmana