BK Lvice Litoměřice zve do své smečky hlavně hráčky ročníku 2011 a mladší

Litoměřice - Každá, i ta nejúspěšnější sportovní generace musí jednou skončit, což si určitě plně uvědomují ve všech klubech. Každému je jasné, že se nedá žít jen současností, ale hodně důležité je neustále myslet na budoucnost, protože bez hráčů a hráček nemůže fungovat žádný sebelepší tým. Do sportovního důchodu odcházející hráče je vždy potřeba včas kvalitně nahradit a to bývá obzvláště v dnešní době velký problém. Movité kluby se předhánějí v astronomických částkách za hotové hráče, ale i ti přece museli někde začínat a dostat svou první příležitost. Chudší a amatérské kluby sázejí na výchovu dětí a mládeže a družstva tak pravidelně doplňují z vlastních zdrojů, což si myslím, že je správnější cesta. 

BK Lvice Litoměřice se snaží pracovat s dívkami, které tento sport zajímá a baví. Proto pořádá nábor všech holek, hlavně však ročníku 2011, které chtějí sportovat a přidat se do smečky.

Více informací je možné získat na webu www.lvicelitomerice.cz, nebo u Aničky Svobodové na telefonním čísle 721 807 521, nebo na emailu ifolvicelitomerice.cz, případně u Dalibora Kouby na telefonním čísle 728 675 176, nebo na emailu dkouba@slavojbklitomerice.cz. Každá ze zájemkyň si může tento sport vyzkoušet. Všechny holky jsou srdečně zvány.  

Autor: Václav Beneš

Foto: www.lvicelitomerice.cz



 

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Triatlonovou čtyřku SOLAP Krále středohoří 2023 zakončí jubilejní zcela nový Házmburk X offroad triathlon

V Hoštce zakončí fotbalovou sezónu definitivně Memoriálem Pavla Všetečky, jenž je součástí Hošteckých letních slavností

SK Dušníky a Pavel Novotný potvrdily v posledním podzimním kole, že se dá i v 1. A třídě vyhrát bez trénovaného gólmana