Roudnické Béčko si otevřelo na umělé trávě stadionu Pod Lipou střelnici v souboji s Dobkovicemi, kterým načepovalo desítku

Roudnice nad Labem - V minulém kole 1. B třídy dospělých skupiny A mělo hrát roudnické Béčko v nedalekých Liběšicích, ale počasí bylo proti. Tentokrát přivítalo v sobotu 26. listopadu 2022 na umělé trávě stadionu Pod Lipou Dobkovice. Domácí vstupují do zápasu aktivně a po necelé čtvrthodině se ujímají zásluhou Tomáše Holcmana vedení. Aktivní roudničtí rozjíždějí kanonádu a do odchodu na přestávku svému soupeři nasázeli šest branek. Ve druhém poločase se střelecky probouzejí i hosté, kteří dohrávají po vyloučení Tomáše Dyrynka v deseti a zmírňují svou porážku. Tomáš Holcman dokázal zkompletovat hattrick. Roudnické Béčko, které má jeden zápas k dobru, přezimuje v neúplné tabulce na pěkné šesté příčce. 

Domácí vstupují do zápasu aktivně a již ve 12. minutě je posílá do vedení Holcman. Ve 20. minutě přidává druhý přesný zásah Hrebinka. Ve 33. minutě se trefuje Husák a hosté nemohou najít žádnou účinnou protizbraň. Ve 40. minutě se prosazuje K. Hubený. Ve 42. minutě překonává gólmana Žaldu Hlaváček. Ve 45. minutě zaznamenává Hrebinka svou druhou branku. První poločas končí a mužstva odcházejí do kabin za prakticky rozhodnutého stavu 6:0.

Ve druhém poločase roudničtí polevují a dobkovičtí toho využívají. V 52. minutě pálí znovu přesně Holcman. V 60. minutě se sice ještě daří přidat osmý gól Holcmanovi, ale poté se začínají zviditelňovat hosté. V 61. minutě přispěchal s bleskovou odpovědí Vondráček. V 64. minutě neudržel nervy na uzdě T. Dyrynk, který během chvilky vyfasoval dvě žluté karty a musel odejít předčasně do sprch. V 69. minutě se nemýlí Šulc, po jehož trefě začínají znovu pálit ostrými domácí. V 79. minutě zaplouvá do sítě pokus M. Hlavsy. V 81. minutě kompletuje Holcman hattrick a jeho poslední branku nepobral ukazatel skóre, který nedokáže divákům nabídnou dvouciferné skóre. Závěr tohoto duelu patří v oslabení dohrávajícím dobkovickým. V 83. minutě proměňuje nařízený pokutový kop J. Dyrynk. V 87. minutě se znovu trefuje J. Dyrynk. V 90. minutě dává výsledku konečnou podobu Pekař. Utkání končí a roudnické Béčko zakončuje podzim zcela jednoznačnou výhrou 10:5, kterou si zajistilo šestigólovou kanonádou v prvním poločase.

SK Roudnice nad Labem B - SK Dobkovice   10:5 (6:0)

Branky: 12. Holcman, 20. Hrebinka, 33. Husák, 40. K. Hubený, 42. Hlaváček, 45. Hrebinka, 52. Holcman, 60. Grepl, 79. M. Hlavsa, 81. Holcman - 61. Vondráček, 69. Šulc, 83. J. Dyrynk (pen.), 87. J. Dyrynk, 90. Pekař. Rozhodčí: Lukáš Polívka - Jakub Čada, Jiří Řezníček. ŽK: 27. Husák, 37. Grepl, 50. Hrebinka, 58. Adelt, 77. Rubín - 28. J. Dyrynk, 64. T. Dyrynk, 77. Tomášek. ČK: 64. T. Dyrynk. Diváci: 75

SK Roudnice nad Labem B: Kašpar - K. Hubený (60. J. Hlavsa), Čaněk, Adelt, Matuszewski - Škoda (68. J. Hubený st.), Husák, Holcman, Grepl (68. Jirásek) - Hrebinka (60. M. Hlavsa), Hlaváček (46. Rubín).  Trenér: Bedřich Matoušek.


SK Dobkovice: Žalda - Šulc, M. Štol, Pekař, Bucek (46. Tomášek) - Vlk (75. Z. Štol), Kutzler, Šmalcl, T. Dyrynk - J. Dyrynk, Vondráček.  Trenéři: Zdeněk Štol, Pavel Hammer, Tomáš Vondráček.


Autor: Václav Beneš


Foto: www.skroudnice.cz








 

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Triatlonovou čtyřku SOLAP Krále středohoří 2023 zakončí jubilejní zcela nový Házmburk X offroad triathlon

V Hoštce zakončí fotbalovou sezónu definitivně Memoriálem Pavla Všetečky, jenž je součástí Hošteckých letních slavností

SK Dušníky a Pavel Novotný potvrdily v posledním podzimním kole, že se dá i v 1. A třídě vyhrát bez trénovaného gólmana