Vyznavači plavání a otužování se mohou o druhé adventní neděli zúčastnit Mikulášské otužovačky v Ohři u Terezína

 

Terezín - Existuje spousta sportů a aktivit, které mají nepřeberné množství vyznavačů, příznivců i aktivních účastníků. V posledních letech se dostává do popředí zájmu, kromě bojových sportů, otužování, které oslovuje stále více a více lidí. Otužování věnuje spoustu času stále více mužů a žen všech věkových kategorií a zapouští výrazně kořeny i mezi známými osobnostmi. Někdo si najde během dne chvilku pro sebe, jiný se raději zúčastňuje společných akcí, kde se schází s partou přátel, s nimiž se věnuje této pro své zdraví a tělo bohulibé činnosti. Jednu z takových akcí pořádá spolek Otužilci Litoměřicko o druhé adventní neděli. 

Akce se tedy koná v neděli 4. prosince 2022 a sraz je ve 14.00 hodin za Povodím Ohře v Terezíně, kde se všichni sejdou a poté se společně v tomto svátečním čase zanoří do chladné podzimní řeky Ohře.

Doba trvání akce se plánuje zhruba na hodinu a půl. Hlavně je nutné nezapomenout plavky. Všichni, kdo mají odvahu a chuť, mohou přijít a užít si příjemné sváteční odpoledne ve společnosti stejně založených lidí. 

Autor: Václav Beneš

Foto: Radek Kučera

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Triatlonovou čtyřku SOLAP Krále středohoří 2023 zakončí jubilejní zcela nový Házmburk X offroad triathlon

V Hoštce zakončí fotbalovou sezónu definitivně Memoriálem Pavla Všetečky, jenž je součástí Hošteckých letních slavností

SK Dušníky a Pavel Novotný potvrdily v posledním podzimním kole, že se dá i v 1. A třídě vyhrát bez trénovaného gólmana