Brozany uhrály v domácím souboji se Slovanem Liberec B remízu

Brozany nad Ohří - V minulém kole uhráli brozanští fotbalisté bezbrankovou remízu na stadionu Hradce  Králové B. Tentokrát přivítali v neděli 29. října 2023 Slovan Liberec B. První poločas sice přináší několik šancí, ale až v jeho druhé nastavené minutě se daří procedit míč do sítě Dominiku Šupovi, ale jeho branka není uznána pro ofsajd. Brzy po přestávce posílá liberecké do vedení Andriy Yuzvak, ale domácím se daří zásluhou Marka Krátkého a jeho přesnému zásahu z přímého kopu vyrovnat. Poté už je k vidění jen několik žlutých karet, ale branka žádná. Soupeři si tak rozdělují po jednom bodu. Sokol setrvává i po tomto kole v tabulce na sedmé příčce.


V první minutě nezpracoval ve vápně těsně střežený Chukwuma Schettlovu nabídku od levého rohového praporku. Ve čtvrté minutě sbírá gólman Vliegen dlouhý Zárybnického nákop, který podloužil hlavou Chukwuma. V páté minutě fauluje Winkler Šupa a oba se svíjejí na trávníku. V osmé minutě chytá Vliegen v letu Schettlovu ránu z pravé strany hranice velkého vápna. V deváté minutě nepropálil Vliegena uvnitř vápna zakončující Chukwuma. Ve 12. minutě odkopává Bechyně těsně před Koubou Winklerovu nabídku z pravé strany. V 15. minutě vrací Šup přetažený Schettlův centr z pravé strany před branku, kde střílí bez přípravy nepřesně Krátký. V 18. minutě rozehrává Yuzvak přímý kop od pravé postranní čáry na hranici malého vápna, kde jeho centr tečuje Kok hlavou mimo vzdálenější tyč. Ve 21. minutě nachází Schettl na pravé straně za obranu do vápna nabíhajícího Šupa, ale toho nenechává pořádně zakončit Lehoczki. Ve 23. minutě si došel Vliegen pro dlouhý Bubeníčkův nepřesný nákop. Ve 24. minutě je Hudákův pokus sražen na roh. Ve 25. minutě rozehrává Yuzvak rohový kop z pravé strany do Koubových rukavic. V téže minutě nenechává Lehoczki rozehrát Koubu a dostává žlutou kartu. O chvíli později pálí Šup ve vápně po Chukwumově přihrávce vysoko nad. Ve 28. minutě rozehrává Kytka rohový kop z levé strany ke vzdálenější tyči, kde hlavičkuje nepřesně Hudák. Ve 29. minutě si vykoledoval Hadaščok žlutou kartu za sestřelení Chukwumy u středového kruhu. Ve 34. minutě vyboxoval Kouba Kytkův nepříjemný centr z přímého kopu rozehraného z levé strany. Ve 44. minutě centruje od levé postranní čáry Kytka, ale Kok hlavičkuje těsně vedle bližší tyče. V první půli se nastavují dvě minuty a ve druhé z nich rozehrává Krátký přímý kop na levé straně po zemi do vápna, kde přepouští Chukwuma míč za sebe a Šupovi se ho daří procedit podél Vliegenovy pravé nohy do sítě. Gól není uznán pro ofsajd. První poločas končí a mužstva odcházejí do kabin za bezbrankového stavu 0:0. 


Do druhých pětačtyřiceti minut nahrazuje Jindráček zraněného Soungoleho. Ve 48. minutě nachází Winkler z pravé strany u vzdálenější tyče zcela osamoceného Yuzvaka a ten prostřeluje z ostrého úhlu přesouvajícího se Koubu. V 51. minutě inkasuje žlutou kartu za faul na Chukwumu Winkler. V 52. minutě rozehrává Krátký nařízený přímý kop od levé postranní čáry a jeho dlouhý centr zapadává ke vzdálenější tyči. V 57. minutě vytahuje Kouba nad břevno Lexovu parádní ránu zpoza šestnáctky. V 59. minutě zablokoval Krátký ve vápně Kokovu střelu. V 60. minutě vyboxoval Vliegen Krátkého centr z přímého kopu rozehraného z pravé strany. V 61. minutě vidí Tichý žlutou kartu za faul na Kytku. V 64. minutě střídá Málek Hudáka. V 66. minutě nevyvádí Koubu z klidu Polyákův dalekonosný pokus. V 67. minutě odstupuje Chukwuma a na trávník vbíhá Stupka. V 71. minutě plachtí vysoko nad břevno Yuzvakův centr z levé strany. V 74. minutě podráží Lexa unikajícího Schettla a má to za žlutou kartu. V 75. minutě sestřeluje Strada unikajícího Govaerse a další žlutá karta je na světě. V 77. minutě oceňuje hlavní rozhodčí žlutou kartou nedovolený zákrok Jindráčka na Lehoczkiho. V 78. minutě odstupují Kytka s Hadaščokem a na trávník vbíhají Horňáček s Lupoměským. V 81. minutě selhal před zcela odkrytou brankou Yuzvak. V 86. minutě chytá Kouba Málkovu nedůraznou hlavičku. V 87. minutě padá Krátký u Liberecké střídačky a za hru rukou si vysloužil žlutou kartu. V 88. minutě střílí z dálky hodně nepřesně Polyák. V 89. minutě odstupují Lexa s Yuzvakem a na jejich posty se stavějí Kočka s Valentou. V 90. minutě pálí Šup z otočky z pravé strany hranice malého vápna vysoko nad. Nastavují se tři minuty. V 92. minutě nahrazuje Novotný Tichého. 


SK Sokol Brozany - FC Slovan Liberec B   1:1 (0:0)


Branky: 52. Krátký  48. YuzvakRozhodčí: Martin Havlík – Daniel Lovětínský, Marek Janíček. Delegát: Milan Košťál. ŽK: 61. Tichý, 75. Strada, 77. Jindráček, 87. Krátký – 25. Lehoczki, 29. Hadaščok, 51. Winkler, 74. Lexa. Diváci: 155.

SK Sokol Brozany: M. Kouba – Strada, J. Bechyně, Zárybnický, Bubeníček – Soungole (46. Jindráček) – Krátký, P. Tichý (90+2. V. Novotný), Schettl, Šup – Chukwuma (67. Stupka).  Trenéři: Jiří Němec, Petr Vrabec, Jiří Šmidrkal.

FC Slovan Liberec BO. M. Vliegen – Winkler, Lehoczki, Govaers, Kytka (78. Horňáček) – Polyák, Lexa (89. Kočka), Hudák (64. Málek), Hadaščok (78. Lupoměský), Kok, Yuzvak (89. O. Valenta).  Trenéři: Jakub Harant, Martin Lilling

Autor: Václav Beneš

Foto: SK Sokol Brozany









































 

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Triatlonovou čtyřku SOLAP Krále středohoří 2023 zakončí jubilejní zcela nový Házmburk X offroad triathlon

V Hoštce zakončí fotbalovou sezónu definitivně Memoriálem Pavla Všetečky, jenž je součástí Hošteckých letních slavností

SK Dušníky a Pavel Novotný potvrdily v posledním podzimním kole, že se dá i v 1. A třídě vyhrát bez trénovaného gólmana