Arma vydřela na umělé trávě AGC Arény Na Stínadlech ve třetí nastavené minutě těsnou výhru nad Teplicemi B

 

Teplice B - V minulém kole zvítězili ústečtí fotbalisté hodně šťastně nad Arsenalem Česká Lípa. Tentokrát se v prvním jarním venkovním duelu představili v neděli 21. dubna 2024 na umělé trávě AGC Arény Na Stínadlech, kde je přivítaly o záchranu bojující Teplice B. Domácí posílá bleskově do vedení Jean Patou Rodney Foungala. Po odehrané čtvrthodině je zásluhou Daniela Richtera vyrovnáno, ale o pár minut později vrací vedení na teplickou stranu Matyáš Vachoušek. Čtvrthodiny před koncem dorovnává střídající Stephane Quattara Dao Ismael a ve třetí nastavené minutě zajišťuje papírovému favoritovi tři body Adam Čičovský. Arma se po tomto kole posouvá v tabulce na druhou příčku, o šest bodů za Velvary.


V páté minutě vyboxoval Němec Křišťanův centr z přímého kopu rozehraného z pravé strany. V šesté minutě odhlavičkoval Březina míč těsně před šestnáctku odkud pálí parádně Foungala bez přípravy, za jehož ránou se Němec ke své levé tyči jen smutně ohlédl. V deváté minutě vyboxoval Němec u vzdálenější tyče další Křišťanův centr z přímého kopu rozehraného z pravé strany. V 11. minutě nabíjí Červenka zpětnou přihrávkou na hranici velkého vápna Marešovi, jehož povedenou střelu vytahuje gólman Němeček nad břevno. V 15. minutě vystihuje Procházka Richterovu malou domů z pravé strany, ale jeho teč sice putuje kolem vybíhajícího Němce, ale mimo vzdálenější tyč. V 17. minutě nachází Čičovský ve vápně z pravé strany od koncové čáry na středu zcela volného Richtera a ten uklízí míč ke vzdálenější tyči. Ve 21. minutě odzbrojuje Kříž na útočné polovině Mareše. Ve 24. minutě nachází Radosta parádním centrem z levé strany na středu hranice malého vápna nabíhajícího Vachouška, jehož hlavička zaplouvá po Němcově snaze mezi jeho rukavicemi přesně pod břevno. Ve 27. minutě fauluje Kučera na útočné polovině Emmera. Ve 30. minutě zastavuje Emmer čistě na levé straně unikajícího Čičovského. Ve 34. minutě sice nachází Čičovský chytrým obloučkem za obranu nabíhajícího Červenku, ale toho zastavuje ofsajd. Ve 39. minutě sbírá Němeček Marešův chytrý lob těsně před dobíhajícím Richterem. Ve 42. minutě ukrývá Němeček v náruči Hyčkův nepříjemný centr z pravé strany. Ve 44. minutě nachází Hrdlička dlouhým pasem na levé straně Radostu, který se nejprve šikovně zbavuje Hyčky a poté zablokoval jeho ránu z hranice velkého vápna Březina. Ve 45. minutě hledá D. Černý od středového kruhu za obranu nabíhajícího Červenku, ale ten je lapen do ofsajdové pasti. V první půli se nastavuje jedna minuta. První poločas končí a mužstva odcházejí do kabin za stavu 2:1. 


Ve 46. minutě nachází Radosta na levé straně do vápna nabíhajícího Vachouška, ale ten nedokázal prostřelit vybíhajícího Němce. Ve 47. minutě rozehrává Pokorný rohový kop z levé strany, ale nepovedený Foungalův pokus sbírá pozorný Němec. V 51. minutě sráží Radosta na roh Hyčkův centr z pravé strany. V 54. minutě vyboxoval Němeček do bezpečí Kučerův centr z přímého kopu rozehraného od levé postranní čáry. V 55. minutě nahrazuje Kapur Křišťana. V téže minutě rozehrává Pokorný rohový kop z pravé strany na Procházku, jehož střelu bez přípravy vytěsňuje Němec u vzdálenější tyče na další roh. V 57. minutě chytá Němeček u bližší tyče pokus D. Černého z ostrého úhlu z levé strany. V 60. minutě dostává žlutou kartu rozčilující se Červenka. V 63. minutě končí slibný teplický rychlý výpad ukvapenou Kapurovou přihrávkou. V 67. minutě fauluje D. Černý na útočné polovině Radostu. V 67. minutě střídá Ismael Mareše. V 68. minutě vyfasoval Březina žlutou kartu za předchozí zajetí do Emmera u středové čáry. V 71. minutě odstupují Kříž s Bednárem a na trávník vbíhají Kolář s Trnovcem. V 72. minutě fauluje Hrdlička těsně před vápnem Čičovského, ale z nařízeného přímého kopu nastřeluje Březina pouze ve zdi stojícího Koláře. V 75. minutě posouvá Richter na středu hranice velkého vápna míč střídajícímu Ismaelovi a ten míří přesně k pravé tyči. V 78. minutě vybíhá Němec k hranici velkého vápna, kde sbírá míč těsně před dobíhajícím Kapurem. V 81. minutě fauluje Kučera Procházku. V téže minutě rozehrává nařízený přímý kop do vápna, kde na jeho centr nedosáhl Foungala. V 82. minutě zastavuje Němec ve vápně unikajícího Emmera, který padá v souboji s ním, ale rozhodčí jsou jiného názoru než domácí, kteří by chtěli odpískat pokutový kop. V 85. minutě odstupují Pokorný s Vachouškem a na trávník vbíhají Korselt s Lukášem. V 86. minutě fauluje Richter na levé straně do vápna pronikajícího Procházku. V 87. minutě vyráží Němec Hrdličkovu nebezpečnou bombu z nařízeného přímého kopu. V 88. minutě vyráží Němeček na roh ránu D. Černého z ostrého úhlu z levé strany. Nastavuje se pět minut. V 91. minutě likviduje Němeček včasným vyběhnutím obrovskou šanci D. Černého. V 93. minutě nachází Ismael na levé straně Čičovského, který se ve vápně šikovně uvolňuje a ze středu posílá míč k bližší tyči. V 95. minutě nahrazuje Bankole Čičovského. Utkání končí a Arma slaví výhru 2:3, která je vydřená a hodně šťastná.


FK Teplice B - FK VIAGEM Ústí nad Labem   2:3 (2:1)


Branky: 6. Foungala, 24. M. Vachoušek – 17. D. Richter, 75. Ismael, 90+2. Čičovský. Rozhodčí: Lubomír Řeháček – Karel Hanousek, Eduard Pekař. Delegát: Daniel Tereba. ŽK: 60. Červenka, 68. Březina.  Diváci: 300.

FK Teplice BL. Němeček – Kříž (71. Kolář), Foungala, Hrdlička, Radosta – Křišťan (55. Kapur), V. Pokorný (85. Korselt), Emmer – D. Procházka, M. Vachoušek (85. Lukáš), Bednár (71. Trnovec).  Trenéři: David Šourek, Vlastimil Stožický. 

FK VIAGEM Ústí nad Labem: DNěmec – Hyčka, Březina, Spychka, Bouguetouta – D. Richter, J. Mareš (67. Ismael), Kučera, Čičovský (90+3. Bankole) – D. Černý, Červenka.  Trenéři: Daniel Sochor, Michal Slabý, Milan Simandl.

Autor: Václav Beneš

Foto: František Bílek




















































Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Triatlonovou čtyřku SOLAP Krále středohoří 2023 zakončí jubilejní zcela nový Házmburk X offroad triathlon

V Hoštce zakončí fotbalovou sezónu definitivně Memoriálem Pavla Všetečky, jenž je součástí Hošteckých letních slavností

SK Dušníky a Pavel Novotný potvrdily v posledním podzimním kole, že se dá i v 1. A třídě vyhrát bez trénovaného gólmana