Bezzubé Štětí nestačilo v domácím souboji na Olympii Březová

 

Štětí - V minulém kole prohráli štětští fotbalisté v Neratovicích. Tentokrát přivítali v sobotu 20. dubna 2024 na svém stadionu za sychravého počasí a silného větru Olympii Březová. Hosté vstupují do zápasu aktivně a po necelé čtvrthodině je posílá do vedení Jakub Hora. Domácí se ještě nestačili vzpamatovat z prvního úderu a už inkasují z kopačky Davida Kursy podruhé. Po necelé hodině dává výsledku konečnou podobu Lukáš Vymyslický. Střelecké trápení Severočechů nebere konce a vypadá to, že pokud se opravdu neprobudí a nezačnou dávat góly, tak se mohou záhy zapojit do bojů o záchranu. Štětí zůstává i po tomto kole na dvanácté příčce.   


V sedmé minutě nastřeluje M. Bílek z levé strany ve vápně operujícího Alberovského. V 11. minutě je D. Martinec lapen do ofsajdové pasti. Ve 13. minutě vyráží Sailer sice šťastně pravačkou Kursovu ránu zpoza šestnáctky i Čížovu dorážku z těsné blízkosti, ale na další Horovu dorážku již zareagovat nestíhá. V 17. minutě vysunuje D. Martinec od levé postranní čáry za obranu nabíhajícího Vymyslického, jehož pokus z levé strany se odráží od vzdálenější tyče. V 18. minutě je za postranní čárou ošetřován Zůza. V 19. minutě nabíjí Vymyslický ve vápně z pravé strany na střed zcela volnému Kursovi za jehož střelou bez přípravy se natahuje Sailer ke vzdálenější tyči marně. Ve 23. minutě nedoskočil Zezula u bližší tyče na Kafkův centr z pravé strany. Ve 26. minutě se protahuje po levé straně do pokutového území Alberovský, jehož přihrávku od koncové čáry nedokázal v malém vápně usměrnit žádný ze spoluhráčů za brankovou čáru. Ve 32. minutě si vykoledoval Kursa žlutou kartu za sestřelení Zezuly u středového kruhu. Ve 34. minutě vytěsňuje gólman T. Martinec nepříjemnou Zezulovu střelu z hranice velkého vápna. Ve 35. minutě rozehrává M. Bílek rohový kop z pravé strany ke vzdálenější tyči, kde hlavičkuje nepřesně Lána. Ve 36. minutě míří Skokan z dálky příliš vysoko. Ve 37. minutě fauluje Kafka u levé postranní čáry Kursu. V téže minutě dostává žlutou kartu rozčilující se Sailer. Ve 39. minutě rozehrává Vokáč rohový kop z pravé strany, ale Kafka jeho centr odkopává do bezpečí. Ve 44. minutě chytá Sailer Horův pokus z hranice velkého vápna. V první půli se nastavuje jedna minuta a v té ukrývá T. Martinec v rukavicích míč před dobíhajícím Alberovským. První poločas končí a mužstva odcházejí do kabin za stavu 0:2.


Ve 46. minutě se svíjí u štětské střídačky za postranní čárou po souboji s Belákem Neudert. Ve 48. minutě neobešel Hudec na levé straně Zůzu. V 50. minutě fauluje Zůza u levé postranní čáry Hudce. V 52. minutě inkasuje žlutou kartu rozčilující se Hora. V 53. minutě nachází Hudec centrem z levé strany uvnitř vápna u vzdálenější tyče nabíhajícího zcela volného Vymyslického a ten z ostřejšího úhlu prostřeluje natahujícího se Sailera. V 56. minutě pálí na levé straně ve vápně Hudec bez přípravy hodně nepřesně. V 61. minutě se z trávníku těžce zvedá Číž. V 63. minutě se po souboji s Kursou z trávníku těžce zvedá Zezula. V 68. minutě chytá T. Martinec Belákovu střelu z přímého kopu. V 71. minutě střídá P. Bílek Horu. V 73. minutě střílí Šellong z hranice velkého vápna bez přípravy vysoko nad. V 74. minutě odstupují Alberovský s Belákem a na trávník vbíhají V. Čížek s Farym. V 76. minutě rozehrává M. Bílek rohový kop z levé strany, ale T. Martinec jeho centr vyráží. V 78. minutě nahrazuje Lattisch Vymyslického. V 79. minutě likviduje Sailer Lattischovu šanci. V 80. minutě vidí Obrtlík žlutou kartu za sestřelení Neuderta. V 81. minutě střídá Tůma Neuderta. V 82. minutě rozehrává Vokáč rohový kop z pravé strany na Kursu, jehož střelu bez přípravy vytahuje Sailer nad břevno. V 85. minutě fauluje V. Čížek na pravé straně unikajícího D. Martince a hlavní rozhodčí mu ukazuje žlutou kartu. V 87. minutě nachází A. Čížek ve vápně z pravé strany u vzdálenější tyče M. Bílka, jehož střelu z ostrého úhlu T. Martinec vyráží. V 88. minutě vyfasoval P. Bílek žlutou kartu za zajetí do Zůzy u pravé postranní čáry. Nastavují se dvě minuty. V 91. minutě rozehrává M. Bílek rohový kop z pravé strany na Obrtlíka, jehož hlavička plachtí nad břevno. Utkání končí a Štětí se musí smířit s porážkou 0:3 i faktem, že jeho střelecké trápení zdaleka nekončí.  


SK Štětí - FK Olympie Březová   0:3 (0:2)


Branky: 13. Hora, 19. Kursa, 53. Vymyslický. Rozhodčí: Marek Pilný – Ivan Klečka, Jiří Turek. Delegát: mgr. Jiří Ulrich. ŽK: 37. V. Sailer, 80. Obrtlík, 85. V. Čížek – 32. Kursa, 52. Hora, 88. P. Bílek. Diváci: 100. 


SK Štětí: V. Sailer – Kafka, Obrtlík, Lána, M. Bílek – Belák (74. Fary), Z. Skokan, A. Čížek, Zůza – Zezula, Alberovský (74. V. Čížek).  Trenéři: Michal Obrtlík, Jiří Neuman.


FK Olympie BřezováT. Martinec – P. Peterka, Číž, Neudert (81. L. Tůma), Hudec – Kursa  Vymyslický (78. Lattisch), Vokáč, Šellong, Hora (71. P. Bílek) – D. Martinec.  Trenéři: Marek Kratochvíl, Petr Peterka.


Autor: Václav Beneš


Foto: SK Štětí z.s.


Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Triatlonovou čtyřku SOLAP Krále středohoří 2023 zakončí jubilejní zcela nový Házmburk X offroad triathlon

V Hoštce zakončí fotbalovou sezónu definitivně Memoriálem Pavla Všetečky, jenž je součástí Hošteckých letních slavností

SK Dušníky a Pavel Novotný potvrdily v posledním podzimním kole, že se dá i v 1. A třídě vyhrát bez trénovaného gólmana