Čtvrtý běžecký závod SOLAP Krále středohoří 2024 Chotěšov RUN 6666m bude pomáhat litoměřické paraplavkyni Alex Borské

 

Chotěšov -  Poslední aprílové úterý a konec tohoto v tomto roce nevyzpytatelného měsíce se kvapem blíží a s blížícím se měsícem lásky přichází ten správný čas na start čtvrtého z běžeckých závodů multisportovního seriálu SOLAP Král středohoří 2024. Účastníci před sebou tedy mají po cyklistické vsuvce, během které se účastníci vydali Po stopách Praotce Čecha, již čtvrtou běžeckou zastávku v tomto roce, kterou je 3. ročník běžeckého závodu Chotěšov RUN 6666m, který je v podstatě náhradou all roud běžeckého závodu 9999m, jehož start i cíl bývaly ve Slatině na návsi, kam se účastníci vraceli po zvládnutí poměrně fyzicky náročné trasy kolem zříceniny hradu Hazmburk. Připravena je zcela určitě neméně zajímavá krosová trať o délce, která se dá zcela logicky odvodit z názvu a jejíž start i cíl jsou v Chotěšově na návsi. Za připomenutí určitě stojí to, že vybrané startovné poslouží jako dar litoměřické paraplavkyni Alex Borské.


Spolu až do cíle je příběh mladé, úspěšné, litoměřické paraplavkyně Alex Borské, která si svou vnitřní silou, neskutečným odříkáním a posouváním vlastních limitů, zaslouží nejen obdiv, ale rozhodně podpořit v cestě za vysněným cílem. Ten kdo se akce nezúčastní a chtěl by jí podat klíč, což jí postačí, protože ona už si odemkne sama, může poslat jakoukoliv sumu na účet: 115-8743160247/0100, pod variabilním symbolem: 202402.


Datum a místo konání: úterý 30. dubna 2024 - 16.00 hodin, Chotěšov - náves.


Registrace: na https://www.kralstredohori.cz/6666m a na místě.


Startovné: do 18. let - zdarma, ostatní - 200 korun.


Trať: hlavní závod - délka 6 666 metrů, zajímavým a členitým terénem z Chotěšova do Chotěšova.


Více informací: Ondřej Maršík, telefon: 606 248 978, mail: 6666m@email.cz.


Ten, kdo bude chtít pokračovat v příjemné zábavě se může zúčastnit následného pálení čarodějnic. Pátou zastávkou letošního ročníku SOLAP Král středohoří, jemuž se zatím úspěšně vyhýbají všechny výrazné problémy, bude 22. ročník Běhu okolo Hostěnic, který je na programu v sobotu 1. června 2024 a na který jsou všichni srdečně zváni. 


Autor: Václav Beneš


Foto: emilnadace.cz





Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Triatlonovou čtyřku SOLAP Krále středohoří 2023 zakončí jubilejní zcela nový Házmburk X offroad triathlon

V Hoštce zakončí fotbalovou sezónu definitivně Memoriálem Pavla Všetečky, jenž je součástí Hošteckých letních slavností

SK Dušníky a Pavel Novotný potvrdily v posledním podzimním kole, že se dá i v 1. A třídě vyhrát bez trénovaného gólmana