Milovníci historických i moderních traktorů se na den přesně po roce sjedou znovu do Libochovic

 

Libochovice - Každý člověk má nějakou lásku a nějakého koníčka. Tomu věnuje s velkou chutí podstatnou část svého volného času. Výjimkou nejsou ani milovníci historie a techniky, kteří se občas sejdou, aby se pochlubili svými miláčky, kteří jsou v podstatě důležitými a nenahraditelnými členy mnoha rodin. Ve středu 1. května 2024 se v Libochovicích uskuteční další ročník oblíbeného srazu historických i nejmodernějších traktorů. Obdivovatelé strojů všech velikostí, typů a značek vyrobených nejen u nás, se budou moci pokochat jejich krásou. Celá akce, která začíná v 9.00 se uskuteční na tradičním místě, tedy stejně jako v předchozích letech v Městském parku. K vidění zde budou stroje všech typů a generací od těch nejstarších až k těm současným.


Dobrou zprávou je, že na tuto akci se vstupné neplatí. Více podrobnějších informací je možné získat na telefonním čísle 604 875 245 od pořadatele akce, kterým je Pavel Dittrich.


Snad se vydaří počasí, aby si na tento dnes již tradiční sraz našlo cestu co nejvíce majitelů a vystavovatelů, ale i příznivců, milovníků a obdivovatelů techniky nejen moderní, ale i té, která už si své dávno odpracovala a v současné době už je pouze chloubou a současně i miláčkem svého majitele, který se s ní určitě rád pochlubí nejen v Libochovicích, ale i na dalších podobných akcích.


Autor: Václav Beneš


Foto: Karel Pech




Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Triatlonovou čtyřku SOLAP Krále středohoří 2023 zakončí jubilejní zcela nový Házmburk X offroad triathlon

V Hoštce zakončí fotbalovou sezónu definitivně Memoriálem Pavla Všetečky, jenž je součástí Hošteckých letních slavností

SK Dušníky a Pavel Novotný potvrdily v posledním podzimním kole, že se dá i v 1. A třídě vyhrát bez trénovaného gólmana