Parta nadšenců z Rozběháme Ústí nad Labem v čele s Nikolou Meluzínovou se rozloučí s aprílem nedělním Výběhem na Miladě

 

Ústí nad Labem - Jezero Milada a přilehlé okolí patří již po mnoho let hlavně v průběhu teplých letních měsíců, ale vlastně i během zbytku roku, k sportovci milovaným a hojně vyhledávaným místům v Ústeckém kraji. O tom určitě již dávno nikdo nepochybuje, protože se zde během roku pořádá velké množství zajímavých akcí a závodů. S příchodem léta jeho pláže ožívají naplno a s příchodem podzimu se začínají vylidňovat. Krom několika závodů se zde konají i tréninky jednorázové a pravidelné. Jedním z pořadatelů těch pravidelných je parta běžeckých nadšenců z Rozběháme Ústí nad Labem, vracející se sem téměř o každém víkendu a někdy i v průběhu týdne, protože je zde opravdu úžasná krajina, která by mohla být s drobnou nadsázkou, ale možná i bez ní nazvána běžeckým rájem, jenž nezůstane ležet ladem ani o poslední aprílové neděli. Protáhnout se sem opět přijdou účastníci a účastnice pravidelného oblíbeného nedělního Výběhu na Miladě.

Sraz je v neděli 28. dubna 2024 v 9.00 hodin na parkovišti v Trmicích. Následně se poběží kolem jezera Milada a to většinou po směru hodinových ručiček. Trasa měří devět kilometrů a má dvě přestávky, kde se čeká na pomalejší účastníky. Určitě se nebudou nahánět rekordní časy, na všechny se tedy počká, aby nikdo nezůstal osamocený vzadu.

Správný sportovec nevydrží dlouho zahálet, ale dokáže si řádně vychutnat každou chvilku, kterou může věnovat tomu, co má opravdu moc rád. Když se navíc sejde parta stejně pozitivně naladěných přátel, tak je zaděláno na další příjemně prožitý den a vlastně ani tolik nezáleží na počasí. Všichni se mohou proběhnout krásnou krajinou, kterou se okolí Milady může pyšnit, procvičit si abecedu, zaběhat si, protáhnout se a hlavně užít spoustu legrace s fajn partou, jenž nekouše a ráda mezi sebou přivítá další nové tváře.

Autor: Václav Beneš

Foto: Nikola Meluzínová

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Triatlonovou čtyřku SOLAP Krále středohoří 2023 zakončí jubilejní zcela nový Házmburk X offroad triathlon

V Hoštce zakončí fotbalovou sezónu definitivně Memoriálem Pavla Všetečky, jenž je součástí Hošteckých letních slavností

SK Dušníky a Pavel Novotný potvrdily v posledním podzimním kole, že se dá i v 1. A třídě vyhrát bez trénovaného gólmana