Roudnické Béčko vyšlo na svém hřišti na Bezděkově v souboji se SLAVOJEM Úštěk znovu gólově i bodově naprázdno

 

Roudnice nad Labem - Odvetná jarní část profesionálních i amatérských soutěží již běží na plné obrátky. V minulém kole vyšlo roudnické Béčko v záchranářském duelu ve Velkém Březně při premiéře nového trenéra Radka Horáka gólově i bodově naprázdno. Tentokrát přivítalo v neděli 21. dubna 2024 na svém hřišti na Bezděkově SLAVOJ Úštěk. Těsně před odchodem na přestávku posílá hosty do vedení Jaroslav Káles. Po odehrané hodině přidává pojistku Tomáš Jelínek. Roudnické Béčko vychází podruhé v řadě gólově i bodově naprázdno a v tabulce se stále drží na čtrnácté příčce. Trenér Radek Horák se tedy nedočkal zisku bodů ani ve druhém utkání v řadě.

Jako první zahrozili hosté, ale Blažkovi se ukazatelem skóre pohnout nepodařilo. Ve 20. minutě se odráží hlavička J. Hlavsy od břevna. Ve 28. minutě si vykoledoval aktivní Blažek žlutou kartu. Ve 40. minutě se protahuje na levé straně do vápna Blažek, po jehož přihrávce propálil roudnický obranný val Káles. První poločas končí a mužstva odcházejí do kabin za stavu 1:0. 

Ve 48. minutě vyfasoval žlutou kartu Kacálek. Ve 49. minutě vytěsňuje gólman Hanák Šebovu ránu z přímého kopu. V 58. minutě dostává žlutou kartu P. Bartůněk. V 61. minutě inkasuje žlutou kartu Ivanič. V 62. minutě dává výsledku konečnou podobu Jelínek. V 78. minutě likviduje Hanák Škodovu ránu. V 84. minutě chybí potřebná razance Kacálkově střele. Utkání končí a roudnické Béčko si připisuje porážku 0:2, když nedokázalo využít ani jednu z vypracovaných šancí.

SK Roudnice nad Labem B - TJ SLAVOJ Úštěk   0:2 (0:1)

Branky: 40. Káles, 62. T. Jelínek. Rozhodčí: Jakub Čada - Pavel Dobrý, Jiří VlašičDelegát: Miloš Dvorský. ŽK: 58. P. Bartůněk, 61. Ivanič - 28. Blažek, 48. Kacálek. Diváci: 150

SK Roudnice nad Labem B: P. Chaloupka - J. Hlavsa (46. Šeba), Ryska, J. Černý, Barcal - Matuszewski (87. Valina) - P. Bartůněk (60. J. Bartůněk), Ivančo, Grepl (80. Kuchař), Škoda - Vacátko (80. Mück).  Trenér: Radek Horák.

TJ SLAVOJ ÚštěkJ. Hanák - Šplíchal, T. Jelínek, Toufar, Brzák (54. Roubal) - Kacálek, Hájek, Šikl, Blažek (74. Malčánek) - Káles (80. Smrček), Rešl.  Trenéři: Jaroslav Káles, Petr Musil.

Autor: Václav Beneš

Foto: www.skroudnice.cz



















Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Triatlonovou čtyřku SOLAP Krále středohoří 2023 zakončí jubilejní zcela nový Házmburk X offroad triathlon

V Hoštce zakončí fotbalovou sezónu definitivně Memoriálem Pavla Všetečky, jenž je součástí Hošteckých letních slavností

SK Dušníky a Pavel Novotný potvrdily v posledním podzimním kole, že se dá i v 1. A třídě vyhrát bez trénovaného gólmana