V Litoměřicích se snad na druhý pokus konečně uskuteční 1. Ples sportu, který sna výrazně pomůže plavkyni Alex Borské

 

Litoměřice - Zimní měsíce jsou tím správným časem na odpočinek pro vyznavače sportů letních. Sportovci mohou relaxovat a léčit šrámy na těle i na duši po náročné celosezonní dřině. Akcí spojených s pohybem a aktivitami všeho druhu neubývá ani s koncem roku starého a příchodem toho nového. Jednou z těch nových, kterou měl přinést pátek 5. ledna 2024, měl být 1. Ples sportu v Litoměřicích, který se v daném termínu neuskutečnil. Jeho čas dozrává až v měsíci lásky. V pátek 3. května 2024 od 20.00 hodin se v Kulturním a konferenčním centru Litoměřice Na Valech snad konečně opravdu uskuteční 1. Ples sportu, který by měl být nejen prezentací sportů tohoto města, ale měl by mít i charitativní podtext. 

Součástí a hlavní myšlenkou plesu je nejen prezentace zdejších sportovních klubů, které zde během plesu vystoupí, ale také předání finanční částky někomu, kdo to opravdu potřebuje. Letos byla vybrána litoměřická paraplavkyně Alex Borská, která si svou vnitřní silou, neskutečným odříkáním a posouváním vlastních limitů, zaslouží nejen obdiv, ale rozhodně podpořit v cestě za vysněným cílem. Ten kdo se akce nezúčastní a chtěl by jí podat klíč, což jí postačí, protože ona už si odemkne sama, může poslat jakoukoliv sumu na účet: 115-8743160247/0100, pod variabilním symbolem: 202402. Celým večerem bude provázet moderátor Michal Dorňák a k tanci a poslechu zahraje kapela No Headache. Připravena je i bohatá tombola, ve které každý druhý lístek vyhrává. Hlavní cenou je voucher od společnosti Vortex 22, což je odborný posudek Nová zelená úsporám na rekonstrukci rodinného domu v hodnotě 100 000 korun. Na rekonstrukci rodinného domu získá výherce dotaci až 2 000 000 korun. S voucherem získává zaměření domu, projektovou dokumentaci, energetické hodnocení a vyřízení dotace.

Program plesu:

20.00 hodin: Zahájení plesu.
20.10 hodin: Poledance Litoměřice.
20.20 hodin: Mažoretky.
20.25 hodin: Gyal Force Funky Dangers.
20.35 hodin: Prezentace o Alex Borské.
20.45 hodin: Volná zábava - kapela No Headache.
21.45 hodin: Disc golf - host Tomáš Redlich.
22.00 hodin: Světelná show Vox Luminas.
22.10 hodin: Volná zábava - kapela No Headache.
23.00 hodin: Dražba hlavních cen. 
23.20 hodin: Předání šeku Alex Borské.
23.30 hodin: Volná zábava - kapela No Headache.
23.30 hodin: Výdej cen tomboly.
02.00 hodin: Konec plesu.

Jedná se o první ples sportu v královském městě Litoměřice vůbec a pořadatelé by byli rádi, kdyby jejich parádní smysluplnou akci s charitativním podtextem podpořilo co nejvíce lidí. Koupí lístku na tuto pěknou akci v ceně 450 korun přes MKZ na https://vstupenky.mkz-ltm.cz/litomerice/standard/Hall/Index/18339/ to může udělat kdokoliv. 

Autor: Václav Beneš

Foto: www.welovecycling.com




Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Triatlonovou čtyřku SOLAP Krále středohoří 2023 zakončí jubilejní zcela nový Házmburk X offroad triathlon

V Hoštce zakončí fotbalovou sezónu definitivně Memoriálem Pavla Všetečky, jenž je součástí Hošteckých letních slavností

SK Dušníky a Pavel Novotný potvrdily v posledním podzimním kole, že se dá i v 1. A třídě vyhrát bez trénovaného gólmana