Ve Sportareálu Hoštka se uskuteční Odpoledne s harmonikou a hrou Bingo

 

Hoštka - Říká se, že kdo si hraje, ten nezlobí. V podstatě tato stará pravda platí pro všechny generace, stejně jako to, že tím jak člověk stárne se vlastně jakoby postupně vrací zpět do dětských let, na která rád vzpomíná. Určitě na tom také něco bude, protože si dědečkové i babičky rádi hrají se svými vnoučaty, ale v mnoha případech se mohou vyřádit i jinde. Ve čtvrtek 25. dubna 2024 od 15.00 do 18.00 hodin se ve Sportareálu Hoštka konat Odpoledne s harmonikou a hrou Bingo, která je populární na celém světě. K dobré náladě určitě přispěje i oblíbený podřipský harmonikář Pavel Erich, který bývá hostem mnoha akcí. Pořadatelem je město Hoštka. 


Bingo je jednoduchá společenská hra, při které se dá užít spousta zábavy nejen doma, ale v podstatě kdekoliv. Výhodou je jednoduchý princip, kdy se z osudí tahají čísla a soutěžící kontrolují, zda se toto číslo nachází na jejich tiketu. Vítězem se stává hráč, který má na své hrací kartě vyškrtaná políčka v řádku, ve sloupci, nebo úhlopříčce. V tom případě může zvolat vítězný pokřik Bingo!.


Vstupné se neplatí a zajištěno je občerstvení. Více informací poskytne Irena Nádvorníková na telefonním čísle 728 898 723. Nezapomeňte si s sebou vzít brýle, tužku a spoustu dobré nálady. Přijďte se pobavit, prožít příjemné odpoledne a na místě se můžete na vlastní oči přesvědčit, zda opravdu platí to staré pořekadlo. Všichni jsou srdečně zváni.


Autor: Václav Beneš


Foto: Edwin Torres




Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Triatlonovou čtyřku SOLAP Krále středohoří 2023 zakončí jubilejní zcela nový Házmburk X offroad triathlon

V Hoštce zakončí fotbalovou sezónu definitivně Memoriálem Pavla Všetečky, jenž je součástí Hošteckých letních slavností

SK Dušníky a Pavel Novotný potvrdily v posledním podzimním kole, že se dá i v 1. A třídě vyhrát bez trénovaného gólmana