Vendula Vlasová, Nikola Meluzínová a Rozběháme Ústí nad Labem zvou na Výběh s Run Tour I. Ústí nad Labem

 

Ústí nad Labem - Každý, kdo někdy v životě přičichl ke sportu, si je moc dobře vědom toho, že opravdového mistra dělá jen poctivý a pravidelný trénink. Tuto lety prověřenou pravdu si určitě uvědomují i Vendula Vlasová, Nikola Meluzínová a Rozběháme Ústí nad Labem. Možná právě proto pořádají spoustu pravidelných i jednorázových akcí, během kterých se udržují v parádní kondici a ještě si užijí spoustu legrace s partou na stejnou notu naladěných přátel. Jednou z těch hodně zajímavých by mohla být trojice májových výběhů po trase dnes již tradičního a populárního závodu, kterým beze sporu je RunTour Ústí nad Labem. 

Výběh s Run Tour I. Ústí nad Labem je na programu ve čtvrtek 2. května 2024. Sraz účastníků je v 18.00 hodin v kavárně KOLOcafé v Ústí nad Labem, odkud se poběží po trase. Připraveno je nejen milé překvapení, ale i možnost otestování bot značky PUMA. 

Skvělým výběhem, který je určen opravdu pro každého, provede oblíbená ambasadorka Nikola Meluzínová. Připraveno je překvapení od RunTour. Všichni jsou srdečně zváni.

Autor: Václav Beneš

Foto: www.firmy.cz



Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Triatlonovou čtyřku SOLAP Krále středohoří 2023 zakončí jubilejní zcela nový Házmburk X offroad triathlon

V Hoštce zakončí fotbalovou sezónu definitivně Memoriálem Pavla Všetečky, jenž je součástí Hošteckých letních slavností

SK Dušníky a Pavel Novotný potvrdily v posledním podzimním kole, že se dá i v 1. A třídě vyhrát bez trénovaného gólmana