Dívčí fotbalová akademie pořádá v Hrobcích Otevřený trénink týmu žen

 

Hrobce - Fotbalové soutěže se pomalu blíží k letní přestávce, ale ani během ní, stejně jako během té zimní, na začátku nového školního roku, či v jeho průběhu, by kluby neměly zapomínat na svou blízkou i vzdálenější budoucnost, tedy na výchovu mládeže a posílení týmů s výhledem na další soutěžní ročník. Na tuto pravdu nezapomíná ani ambiciózní klub DFA Roudnice nad Labem - Hrobce, který slaví dílčí úspěchy, ale přesto neusíná na vavřínech. Stále pořádá nábory, ale teď připravuje na čtvrtek 13. června 2024 od 18.00 hodin Otevřený trénink týmu žen, na který jsou zvány všechny zájemkyně, které by chtěly v barvách tohoto klubu nastupovat. 


Všechny zájemkyně, které nevědí a netuší, kde budou hrát v příští sezóně, nebo by rády změnily působiště, a to z jakéhokoliv důvodu, se mohou zúčastnit Otevřeného tréninku žen, který proběhne ve čtvrtek 13. června 2024 od 18.00 hodin ve Sportovním areálu v Hrobcích. Více informací poskytne Matěj Lačný na telefonním čísle 730 170 182, nebo na emailu matej.lacny@gmail.com.


Jedná se o samostatnou dívčí akademii, snažící se vytvořit jeden tým, fungující jako správná rodina. O kvalitní sportovní přípravu se starají trenéři s odpovídajícím vzděláním. Pokud se tedy chceš stát součástí ambiciózního projektu ČFL 2026 v Hrobcích, udělej první krůček, protože ten bývá nejdůležitější. Všechny milovnice kulatého nesmyslu jsou srdečně zvány.


Autor: Václav Beneš


Foto: DFA Roudnice n. L. - Hrobce





Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Triatlonovou čtyřku SOLAP Krále středohoří 2023 zakončí jubilejní zcela nový Házmburk X offroad triathlon

SK Dušníky a Pavel Novotný potvrdily v posledním podzimním kole, že se dá i v 1. A třídě vyhrát bez trénovaného gólmana

Dušníky urvaly v domácím souboji s Libouchcem, který se nevyvedl sudímu Jiřímu Šmidovi, výhru v penaltovém rozstřelu