Bistro U Sumce pořádá jubilejní Jógu u Sumce s Maruškou

 

Vědomice - Tak už za sebou máme první týden letních prázdnin a dívky i chlapci si určitě užívají zasloužené dny volna a odpočinku, jenž přidělají mnoha rodičům spoustu starostí. Myslím, že novým životním stylem a filozofií se pomalu stává jóga a vše s ní související. Postupně začíná oslovovat spoustu lidí všech věkových kategorií, kteří si každý den najdou alespoň chvilku na protažení a cvičení, které jim dodává spoustu nové pozitivní energie a chuti do života. Pozadu nezůstávají muži ani ženy, pro které je to příjemné protažení a oživení volného času. A právě těm je určena hodně zajímavá a pravidelně se opakující akce Jóga u Sumce s Maruškou.

Ve středu 10. července 2024 od 15.30 hodin by mohla všem dospělým vyznavačům této filozofie udělat radost jubilejní pátá lekce pravidelné Jógy u Sumce s Maruškou. Lektorkou této jógy v přírodě je Marie Krejčová. 

Věřme tedy, že se vydaří počasí a všichni budou spokojeni. Pořadatelé s účastí a ostatní s báječně prožitým dnem, na který budou dlouho a rádi vzpomínat. Všichni jsou srdečně zváni.

Autor: Václav Beneš

Foto: www.prozeny.cz



Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Triatlonovou čtyřku SOLAP Krále středohoří 2023 zakončí jubilejní zcela nový Házmburk X offroad triathlon

SK Dušníky a Pavel Novotný potvrdily v posledním podzimním kole, že se dá i v 1. A třídě vyhrát bez trénovaného gólmana

Vítězem letošního ročníku znovu zrozeného Memoriálu Jaroslava Běloubka a Tomáše Matouška se stal FK Bechlín