Štětští turisté navštíví saské termální lázně Bad Schandau

Štětí, Bad Schandau - Zdá se, že letošní zima již mele z posledního, ale zda je to pravda potvrdí až následující dny a týdny. Sluneční paprsky již začínají mít sílu a dokáží nejen vykouzlit úsměv na tváři, ale i přírodu pomalu probouzet ze zimního spánku. Již i všichni váhající opozdilci se začínají přesouvat od pece ven a nechávají své kosti prohřát sluníčkem, které tak toužebně vyhlíželi. Každý, kdo by chtěl prožít další příjemný a hodně zajímavý den, může vyrazit v sobotu 2. března 2019 na výlet do saských termálních lázní Bad Schandau. Každý, kdo rád poznává nová místa a nové věci, si stoprocentně přijde na své.

Pořadatelem této akce je Klub českých turistů Štětí, který zve všechny na krásný a zajímavý výlet, který určitě nepokazí ani slibovaný návrat chladnějšího počasí. Odjíždí se vlakem z Hněvic v 7.36 hodin. V 8.41 hodin se pokračuje vlakem z Děčína. Poté účastníky čeká nenáročná procházka dlouhá dva a půl kilometru pod vedením Jany Valentové.

Tento výlet je určen pro všechny věkové kategorie. Zájemci se musí nahlásit do pátku u paní Jany Valentové na e-mailu janasteti@gmail.com, nebo na telefonním čísle 723 205 880,, kvůli jízdence LABE-ELBE. Ozvat by se měli i ti kdo se na místo dopraví samostatně. Důležité je, nezapomenout si s sebou vzít dobrou náladu a chuť poznávat něco nového. Všichni jsou srdečně zváni.
 
Autor: Václav Beneš
 
Foto: turistesteti.rajce.idnes.cz
 



 

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Triatlonovou čtyřku SOLAP Krále středohoří 2023 zakončí jubilejní zcela nový Házmburk X offroad triathlon

V Hoštce zakončí fotbalovou sezónu definitivně Memoriálem Pavla Všetečky, jenž je součástí Hošteckých letních slavností

SK Dušníky a Pavel Novotný potvrdily v posledním podzimním kole, že se dá i v 1. A třídě vyhrát bez trénovaného gólmana