Ústecké turisty čeká trochu tajemná Lokosobota, nese název JJB

Ústí nad Labem, Jílové, Javorský vrch, Bertino údolí - Počasí konečně začíná naznačovat, že se s námi zima pomalu loučí. Sluníčko, jehož paprsky začínají mít sílu a krásně dokáží pohladit po tvářích, začíná vytahovat ven i ty největší lenochy. Radost z něho musí mít všichni, věrné příznivce turistiky nevyjímaje. Ti rádi vyrážejí a příjemné počasí je pro ně milým bonusem navíc. Již od začátku roku pořádají ústečtí turisté spoustu zajímavých výletů a procházek. Zahálet nebudou ani o prvním březnovém víkendu, na který slibují meteorologové znovu ochlazení, protože si budou chtít ve společnosti přátel užít a naplno vychutnat další Lokosobotu, již devátou v tomto kalendářním roce. A ta bude znovu patřit k těm hodně zajímavým.

V sobotu 2. března 2019 pořádá Klub českých turistů Loko Ústí nad Labem VT další Lokosobotu, tentokrát nesoucí nezasvěceným nic neříkající název JJB. Sraz účastníků, které čeká po příjezdu na nádraží do Jílového třiadvacetikilometrová trasa přes Javorský vrch a Bertino údolí zpět do krajského města, je v 7.15 hodin na hlavním nádraží v Ústí nad Labem. Průvodcem bude Leo Štěpán.

Snad bude tomuto zajímavému poznávacímu výletu, jehož tajemná zkratka byla odhalena, přát počasí, všichni si jej vychutnají plnými doušky a každý z účastníků si přinese domů spoustu příjemných dojmů a vzpomínek. Samozřejmě, že je naplánováno spousta dalších podobných a neméně zajímavých akcí, které opět přinesou spoustu nových a neopakovatelných zážitků, o které by byla škoda přijít.
 
Autor: Václav Beneš
 
Foto: Jiří Šedivý




 

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Triatlonovou čtyřku SOLAP Krále středohoří 2023 zakončí jubilejní zcela nový Házmburk X offroad triathlon

V Hoštce zakončí fotbalovou sezónu definitivně Memoriálem Pavla Všetečky, jenž je součástí Hošteckých letních slavností

SK Dušníky a Pavel Novotný potvrdily v posledním podzimním kole, že se dá i v 1. A třídě vyhrát bez trénovaného gólmana