Litoměřicko veze z Radotína dva cenné body

Radotín - V minulém kole vyhráli litoměřičtí fotbalisté zcela jednoznačně ve Štěchovicích. V předehrávce 34. kola se představili na hřišti v tabulce čtvrtého Radotína, kde chtěli prodloužit svou vítěznou sérii. V prvním poločase se čekalo na gól marně. Ve druhé půli se nejprve ujali vedení domácí, kteří se prosadili dvaadvacet minut před koncem. Když už se zdálo, že si Pražané připíší výhru, udeřil tři minuty před koncem Rubeš a poslal zápas do penaltového rozstřelu, ve kterém jednoznačně dominovali Severočeši. Litoměřicko zůstává i po tomto kole na parádní šesté příčce.

Ve třetí minutě centruje z levé strany Volek, ale Rubeš odvrací z hranice malého vápna míč hlavou do bezpečí. O chvíli později odkopává Rubeš i ránu, kterou vyslal Zahranychnyy zpoza šestnáctky. Hosté zahrozili V páté minutě se ve středovém kruhu z trávníku těžce zvedá Verner. V páté minutě našel Surmaj zpětnou přihrávkou na hranici velkéo vápna nabíhajícího Vernera jehož rána letí těsně nad branku. V sedmé minutě rozehrává Verner přímý kop z pravé strany, ale domácí obrana jeho centr odvrací. Pražané se tlačí do zakončení, ale Ordelt si připisuje několik důležitých zákroků. V 18. minutě pálí z dálky nepřesně Zahranychnyy a o chvíli později na druhé straně Verner. Ve 20. minutě dostává Rubeš za faul u středové čáry žlutou kartu. Pražané jsou i nadále hodně aktivní, ale Severočeši využívají každou příležitost k protiútoku. Ve 29. minutě si vykoledoval žlutou kartu Trýzna. Ve 40. minutě vyboxoval gólman Čáp Vernerův centr z rozehraného rohového kopu z levé strany. Ve 43. minutě pálí Milec z otočky z hranice velkého vápna těsně vedle. První poločas končí a mužstva odcházejí do kabin za nerozhodného stavu 0:0.
 
Těsně po přestávce pálí vysoko nad Koutenský. V 54. minutě zatáhl míč po levé straně Volek, přihrává Basseyovi, na jehož přihrávku před vápnem číhající Koutenský nedosáhl. O chvíli později nabil Bassey na levé straně Volkovi, jehož dobře mířenou ránu krotí Ordelt až na druhý pokus, včas před dobíhajícím Basseyem. V 56. minutě nahrazuje Hadi Koutenského. V 58. minutě střídá Hanuš Valentu. V 61. minutě rozehrává Volek rohový kop z pravé strany, jeho centr prodlužuje hlavou Trýzna k Sarrovi, jehož parádní hlavičku likviduje fantastickým zákrokem Ordelt a následně odkopává míč do bezpečí Dolejší. V 62. minutě nachází Hanuš na pravé straně do vápna naběhnutého Dolejšího, jehož střela bez přípravy letí nad branku. V 63. minutě odstupuje Dolejší a na trávník vbíhá Greš. V 65. minutě se protáhl po pravé straně do vápna Pelyak, ale Basseyovi se po jeho přihrávce zamotal míč pod nohama a z těsné blízkosti zakončit nedokázal. V 67. minutě uniká na levé straně Zahranychnyy Šimkovskému a ten zatahuje za záchrannou brzdu. Sudí Radina tasí žlutou kartou.. V 68. minutě rozehrává přímý kop z levé strany Volek a čerstvý Hadi posílá Olympii do vedení. V 70. minutě rozehrává Hanuš přímý kop z pravé strany a Pelyakova teč hlavou těsně míjí vzdálenější tyč Čápovy branky. V téže minutě rozehrává Verner rohový kop z levé strany, ale Krištof na jeho centr nedoskočil. V 72. minutě nahrazuje Oikonomikos Sarra. V 78. minutě střídá Novák Surmaje. V 79. minutě odstupuje Volek a na trávník vbíhá Ježdík. V 80. minutě centruje z levé strany Hadi, ale Ordelt vytahuje další neskutečný zákrok a likviduje Ježdíkovu hlavičku. V 81. minutě vhazuje z pravé strany Šimkovský, ale Krištofův pokus z otočky míjí vzdálenější tyč. V 88. minutě centruje z pravé strany Hanuš a Rubeš uklízí jeho centr hlavou k bližší tyči. Nastavují se dvě minuty. V 92. minutě se u středové čáry srazili ve vzdušném souboji hlavami Broukal, jenž si odnesl natržené levé obočí a bouli na spánku, s Grešem, jenž má natržené pravé obočí a bouli na pravém spánku Oba hráči musejí být ošetřováni. Hlavní rozhodčí přidává další tři minuty. V 94. minutě nahrazuje zraněného Broukala Písačka a na druhé straně střídá zraněného Greše Kodad. V 95. minutě nepropálil Oikonomikos z přímého kopu obranný litoměřický val. Utkání končí nerozhodným výsledkem 1:1 a vítěze tak musí určit penaltová loterie.
 
Začínají hosté. Hanuš míří do protipohybu gólmana, 0:1  Zahranychnyy si vybírá stranu po své pravici a Ordelt jeho střelu chytá, 0:1. Krištofovu ránu vyráží Čáp. Basseyovu ránu vyráží Ordelt na tyč, 0:1. Rubeš si vybírá téměř střed branky, 0:2. Oikonomikos míří vedle tyče po Ordeltově levici, 0:2. Novák pálí pod břevno a rozhoduje o tom, že se dva body stěhují do Litoměřic.
 
Olympia Radotín - FK Litoměřicko A   1:2np (0:0)
 
Branky: 68. Haid – 88. Rubeš. Penalty: 0:3, rozhodující M. Novák. Rozhodčí: Radina – Matoušek, Cichra. ŽK: 29. Trýzna – 20. Rubeš, 67. Šimkovský. Diváci: 110.
 
FK Litoměřicko A: Ordelt – Šimkovský, Ippolito, Rubeš, Chábera – Krištof, Verner – Valenta (58. Hanuš), Surmaj (78. Novák), Bulíř (79. Havrda) – Dolejší (63. Greš, 90+4 Kodad).  Trenéři: Jaroslav Veselý, Michal Slabý, Miroslav Kratochvíl. 
 
Autor: Václav Beneš
 
Foto: www.fklitomericko.cz
 



















































 





Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Triatlonovou čtyřku SOLAP Krále středohoří 2023 zakončí jubilejní zcela nový Házmburk X offroad triathlon

V Hoštce zakončí fotbalovou sezónu definitivně Memoriálem Pavla Všetečky, jenž je součástí Hošteckých letních slavností

SK Dušníky a Pavel Novotný potvrdily v posledním podzimním kole, že se dá i v 1. A třídě vyhrát bez trénovaného gólmana