Lovosice vyhrály ve třetím přípravném duelu na hřišti Bezděkova

Roudnice nad Labem - Letní příprava běží na plné obrátky a stejně rychle se točí kolotoč přípravných zápasů, které jsou příjemným zpestřením nejen pro hráče, ale radost přinášejí i příznivcům kulatého nesmyslu. Trenéři se při sledování těchto pro ně důležitých zápasů snaží najít ideální sestavu a sestavit tu správnou jedenáctku. Třetí zápas letošní letní přípravy mají za sebou Lovosice, které se v sobotu 27. července 2019 představily na hřišti účastníka 1. B třídy dospělých skupiny A Ústeckého kraje, jímž byl SK Bezděkov. První poločas byl vyrovnaný herně i výsledkově. Po přestávce stříleli pouze lovosičtí, kteří se po jasné výhře radují z třetího vítězství ve třetím přípravném duelu.

V prvním poločase odehráli oba soupeři vyrovnanou partii a po brankách Krejčího a Yaremchuka se na přestávku odcházelo za nerozhodného stavu 1:1.
 
Do druhé půle si přinesli ostrou munici pouze lovosičtí, kteří zaznamenali tři přesné zásahy, o které se postarali Neruda a dvakrát přesně mířící Espinosa. Lovosice vítězí 1:4 a zůstávají tak i po třech odehraných přípravných zápasech stoprocentní.  

SK Bezděkov - FK ASK Lovosice A   1:4 (1:1)
 
Branky: Krejčí, Neruda, Espinosa, Espinosa - Yaremchuk.
 
SK Bezděkov: Kašpar (Balcar) - Jirásek, Kříž, Husák, J. Hlavsa (Buk) - M. Hlavsa, Jansa, Yaremchuk, Bozděch - Pekař, Valina.  Trenér: Jan Buk.
 
FK ASK Lovosice A: Šafránek - Záruba, Suchý, Zdvořák, Krejčí (46. Podrazil) - Baborák, Lenrt, Neruda, Chládek (20. Rambousek) -  Espinosa, D. Walter.  Trenéři: Roman Podrazil, Jan Janda.
 
Autor: Václav Beneš
 
Foto: sk-lukavec.rajce.idnes.cz

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Triatlonovou čtyřku SOLAP Krále středohoří 2023 zakončí jubilejní zcela nový Házmburk X offroad triathlon

V Hoštce zakončí fotbalovou sezónu definitivně Memoriálem Pavla Všetečky, jenž je součástí Hošteckých letních slavností

SK Dušníky a Pavel Novotný potvrdily v posledním podzimním kole, že se dá i v 1. A třídě vyhrát bez trénovaného gólmana