BK Lovosice pořádá příměstský basketbalový tábor

 

Lovosice - Rok s prakticky pozastaveným sportováním nejen mládeže se na dětech podle všech odborníků podepíše negativně. Všem chybí organizovaný sport i pohyb, ale určitě také kamarádi. Všichni chceme věřit a doufáme, že by se mohl v létě život vrátit minimálně do snesitelných kolejí a proto se BK Lovosice rozhodl, že po dvou letech uspořádá historicky druhý příměstský tábor, který je určen pro všechny chlapce i dívky od 6. do 12. let, i když nejsou členy klubu. Pokud jde o menší účastníky, je možné jejich zapojení probrat a prodiskutovat na klubovém e-mailu: lovobasket@seznam.cz.  

Příměstský tábor proběhne od pondělí 9. srpna do pátku 13. srpna 2021, každý den od 9.00 do 16.00 hodin. Svým zaměřením se bude věnovat nejen basketbalu, ale celkové pohybové průpravě, která musí být po roce různých omezení vybudována prakticky od začátku  a jejím cílem je nastartovat u dětí chuť po aktivním pohybu. Účastníci budou část dne trávit na venkovních sportovištích, které lovosický sportovní areál nabízí, tedy atletickém areálu, fotbalovém hřišti, koupališti, ale také ve sportovní hale U Přívozu, kde lovosický klub sídlí.


Cena za jeden den činí 150 korun, v níž je započítáno zajištění výživné svačiny i oběda a postaráno bude také o pitný režim, který je též hodně důležitý. Během různých her se bude soutěžit o ceny, na které dosáhne opravdu každý, pokud prokáže snahu. Všichni zájemci jsou srdečně zváni.


Autor: Václav Beneš


Foto: www.lovobasket.cz




Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Triatlonovou čtyřku SOLAP Krále středohoří 2023 zakončí jubilejní zcela nový Házmburk X offroad triathlon

V Hoštce zakončí fotbalovou sezónu definitivně Memoriálem Pavla Všetečky, jenž je součástí Hošteckých letních slavností

SK Dušníky a Pavel Novotný potvrdily v posledním podzimním kole, že se dá i v 1. A třídě vyhrát bez trénovaného gólmana