SLUNETA Camp 2021 je naplánován na začátek druhého měsíce letních prázdnin

 

Ústí nad Labem - I v tomto roce, který stejně jako ten předchozí dlouho nepřál amatérskému sportu, se nebudou děti muset během letních prázdnin, které již pomalu klepou na dveře, nudit. Ústecký basketbalový klub uspořádá i letos v létě kemp pro mladé zájemce od šesti do sedmnácti let. Větší část programu 9. ročníku bude probíhat tradičně ve sportovním centru SLUNETA Ústí nad Labem. Budou se zde konat nejen tréninky, ale i zápasy. Účastníci budou mít k dispozici i SLUNETA FITNESS, regenerační zónu, venkovní hřiště, bazén, ale i další výhody, jako je ubytování pro zájemce, které je zajištěno na vysokoškolských kolejích s dozorem vychovatelek po celou dobu akce.  

Termín: neděle 1. srpna 2021 - pátek 6. srpna 2021 

Cena: 


Varianta A, bez ubytování - 2 300 korun, cena zahrnuje: oběd, svačinu, večeři, pitný režim, využití sportovišť, tričko, vstupné na doprovodné akce.


Varianta B, s ubytováním - 3 300 korun, cena zahrnuje: ubytování, plná penze, pitný režim, využití sportovišť, tričko, vstupné na doprovodné akce.


Ubytování: Koleje Univerzity J. E. Purkyně - dvou až čtyřlůžkové pokoje.


Sportoviště:


Sportcentrum SLUNETA - nová dřevěná palubovka BECKER SPORT pro basketbal, volejbal, florbal, házenou a futsal.

Venkovní hřiště - umělý povrch Mondo pro basketbal, včetně stahovacích košů pro minibasketbal, volejbal, tenis, házenou a futsal.

SLUNETA FITNESS - posilovací zóna, pětatřicet stanovišť se stroji Grünsport, řady Compact, cardiozóna s patnácti stanovišti.

Regenerační zóna - sauna, vířivka, ledovací kádě, odpočinková zóna, masérna a ošetřovna.

Hala kolejí UJEP - dřevěná palubovka, stahovací koše pro minibasketbal.

Atletická dráha.

Plavecký bazén.


Denní program:


Basketbalový trénink + zápasy 3 na 3 + střelecké soutěže.

Kompenzační cvičení + atletika.

Regenerace - bazén + sauna + vířivka.

Teorie - přednášky + debaty

Doplňkové aktivity.

Zajištění trenérského a pedagogického dozoru.


Trenéři: A. Novák, P. Zajíc, M. Sedlák, J. Bár, O. Sobotka, M. Wagner, K. Dostrašil, J. Pokorný a další trenéři klubu SLUNETA Ústí nad Labem i hráči A-týmu D. Fait, J. Maděra, J. Karlovský, M. David a další.


Přihláška: na https://www.bkusti.cz/uploads/sluneta_camp_2021.pdf. 


Vyplněnou přihlášku odevzdejte trenérům nebo zašlete nejpozději do úterý 15. června 2021 na adresu: Basketbalový klub Ústí nad Labem, o.s., Jateční 1026/18, 400 01, Ústí nad Labem, nebo elektronicky na e-mail mladez@bkusti.cz se všemi výše požadovanými údaji - jméno a příjmení, datum narození, adresa, telefon a e-mail (rodiče), velikost trička a mateřský klub. Do předmětu zprávy uveďte „SLUNETA CAMP 2021“.


Platba: Platbu zálohy ve výši 50% z ceny proveďte na účet u FIO Banky, č. ú.: 2700735701/2010 nejpozději do úterý 15. června 2021,  VS: rodné číslo dítěte, SS: 2267, do zprávy pro příjemce uveďte pouze jméno dítěte. Druhou polovinu uhraďte stejným způsobem nejpozději do čtvrtka 15. července 2021.


Kontakt: Basketbalový klub Ústí nad Labem, z.s., Jateční 1026/18, 400 01, Ústí nad Labem.  Martin Pecina - telefon 724 941 463, e-mail: mladez@bkusti.cznebo www.bkusti.cz.


Hlavní denní náplní kempu budou dva tréninky, z nichž jeden bude zaměřen převážně na herní činnost jednotlivce a specializovaná cvičení a druhý bude zaměřen na herní kombinace a soutěže. Večer pak hráče budou čekat společné zápasy a regenerace. Samozřejmostí po celou dobu kempu bude i doprovodný program s besedami, koupáním a soutěžemi. 


Autor: Václav Beneš


Foto: Sluneta Ústí nad Labem




Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Triatlonovou čtyřku SOLAP Krále středohoří 2023 zakončí jubilejní zcela nový Házmburk X offroad triathlon

V Hoštce zakončí fotbalovou sezónu definitivně Memoriálem Pavla Všetečky, jenž je součástí Hošteckých letních slavností

SK Dušníky a Pavel Novotný potvrdily v posledním podzimním kole, že se dá i v 1. A třídě vyhrát bez trénovaného gólmana