Louny doma smázly čtyřmi brankami Slaný, Vojtěch Gajecký zaznamenal hattrick

Louny - V minulém kole urvali lounští fotbalisté cenný bod v Chomutově. Tentokrát přivítali na svém stadionu SK Slaný. Domácí si v prvním poločase vytvářejí dvougólový náskok a současně rozehrává svůj střelecký koncert Vojtěch Gajecký. Obraz hra se příliš nezměnil ani po přestávce, kdy domácí kanonýr přidává další dva přesné zásahy a kompletuje hattrick. Bezzubí hosté se sice snaží, ale vymyslet nějakou pořádnou akci se jim moc nedaří. Gólman Jakub Pokorný potvrdil svou trvající formu a vychytal další nulu. Vojtěch Gajecký zaznamenal čistý hattrick. Louny se po odehrané první třetině podzimní části posouvají v tabulce na pěknou sedmou příčku.

Ve druhé minutě se dostává ve vápně k zakončení Švejda, ale nastřeluje pouze spoluhráče Gajeckého. Ve čtvrté minutě vybíhá gólman Sedlák na hranici velkého vápna a odkopává míč před dobíhajícím Gajeckým. V sedmé minutě rozehrává Šimeček rohový kop z pravé strany, ale gólman Sedlák jeho centr vyboxoval. V 11. minutě posílá Koula odražený míč z hranice velkého vápna vysoko nad. Ve 12. minutě chytá Sedlák Fuřtův vysoký centr od pravé postranní čáry. V 15. minutě se nedostal na pravé straně ve vápně k zakončení Švejda. V 18. minutě neobešel na pravé straně Švejda Vašáka, kterého navíc fauloval. Ve 21. minutě vyboxoval Sedlák v souboji se Švejdou míč do bezpečí. Ve 22. minutě nahrazuje Bagou Vávru. Ve 24. minutě pálí z dálky vysoko nad Maroušek. Ve 25. minutě pálí Bagou zpoza šestnáctky těsně vedle. Ve 27. minutě míří Novotný ve vápně z otočky příliš vysoko. Ve 30. minutě posílá z pravé strany míč do vápna Fiřt a tam jej posílá Bagou hlavou do vzdálenější tyče, od níž se odráží za brankovou čáru. Ve 32. minutě vysunuje Bagou na pravé straně Gajeckého a ten po seběhnutí na střed obstřeluje vyběhnutého Sedláka. Ve 38. minutě je Bagou na pravé straně lapen do ofsajdové pasti. Ve 43. minutě vyráží Sedlák na roh Švejdovu bombu z pravé strany. První poločas končí a mužstva odcházejí do kabin za stavu 2:0.

Ve 46. minutě nachází Bagou na pravé straně Sulovského, ale ten míří z dálky hodně vysoko. Ve 48. minutě přihrává Bagou ve vápně z levé strany na střed Gajeckému, jehož pokus bez přípravy zablokoval Jaráb. V 50. minutě napřahuje na levé straně Šimeček, jehož střela těsně míjí vzdálenější tyč. V 51. minutě se na pravé straně protahuje do vápna Bagou, jehož přesně načasovanou přihrávku doráží v pádu do sítě Gajecký. V 54. minutě vyboxoval Pokorný Marouškův centr z přímého kopu rozehraného z pravé strany a poté neměla šanci na úspěch Koulova střela bez přípravy z hranice velkého vápna. V 55. minutě se z trávníku těžce zvedá Popovič. V 59. minutě se po souboji s Bagouem z trávníku i po ošetření těžce zvedá zvedá kulhající Bíba, který je odváděn za postranní čáru. V 66. minutě střídá Klimt Myšku. V 69. minutě trefuje Koula míčem hodně nepříjemně Popovič, který se po chvíli zvedá z trávníku s bolestivou grimasou v obličeji. V téže minutě se po pravé straně prokličkoval do vápna Bagou, ale jeho slabý pokus byl pro Sedláka lahůdkou. V 71. minutě letí opakovaná Popovičova střela z dálky mimo tři tyče. V 72. minutě vysunuje Klimt na levé straně do vápna Šimíčka, jehož přesnou přihrávku doklepává u vzdálenější tyče za brankovou čáru Gajecký. V 74. minutě nahrazuje Zerner autora čistého hattricku Gajeckého. V 76. minutě odstupují Nádeníček, Novotný a Furmánek a na trávník vbíhají Zelenka, Hořejší a Galbavý. V 77. minutě centruje z pravé strany Klimt, ale Bagou posílá slabě hlavou míč pouze do Sedlákovy náruče. V 79. minutě se mezi tři tyče nevešla Galbavého střela z přímého kopu. V 86. minutě si Sedlák došel pro Zernerův centr z levé strany. V 88. minutě pálí zpoza šestnáctky hodně nepřesně Sulovský. Nastavují se dvě minuty. V 92. minutě míjí vzdálenější tyč hodně nepřesný Bíbův centr z pravé strany. Utkání končí a Louny se po dvou venkovních remízách radují z jasné výhry 4:0, která je zcela zasloužená. 

FK SEKO Louny - SK Slaný   4:0 (2:0)

Branky: 30. Bagou, 32. Gajecký, 51. Gajecký, 72. Gajecký. Rozhodčí: Michal Trojan – Tomáš Doubek, Karel Rouček. Bez karet. Diváci: 268.


FK SEKO Louny: Pokorný – Fiřt, Vokurka, Štourač, Vávra (22. Bagou) – Švejda, Sulovský, Popovič, Šimeček – Myška (66. Klimt) – Gajecký (74. Zerner).  Trenéři: Zdeněk Kudela, Martin Sadil. 


SK Slaný: Sedlák – Bíba, Jaráb, Hansl, Vašák – Maroušek, Mareš, Koula, F. Novotný (76. Hořejší) – Furmánek (76. Galbavý), Nádeníček (76. Zelenka).  Trenéři: Martin Nový, Lukáš Křeček.


Autor: Václav Beneš


Foto: Fanoušci FK Louny












 

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Triatlonovou čtyřku SOLAP Krále středohoří 2023 zakončí jubilejní zcela nový Házmburk X offroad triathlon

V Hoštce zakončí fotbalovou sezónu definitivně Memoriálem Pavla Všetečky, jenž je součástí Hošteckých letních slavností

SK Dušníky a Pavel Novotný potvrdily v posledním podzimním kole, že se dá i v 1. A třídě vyhrát bez trénovaného gólmana