V prvním přípravném duelu ztratily Lovosice během poslední čtvrthodiny téměř jistou výhru nad Proboštovem

 

Lovosice - Zimní příprava začíná nabírat na obrátkách a kluby se ji snaží fotbalistům zpříjemnit přípravnými zápasy, které bývají vyhledávaným a příjemným zpestřením zimní přestávky. V prvním přípravném duelu se lovosičtí fotbalisté, které čeká na jaře perný boj o záchranu v Krajském přeboru, představili v sobotu 22. ledna 2022 na své umělé trávě v souboji s v tabulce po podzimu druhým celkem 1. A třídy dospělých Ústeckého kraje, kterým je Proboštov. Domácí se i po náročném dopoledním tréninku bleskově ujímají vedení. Deset minut po přestávce navyšuje jejich vedení svou druhou brankou Roberto Espinosa. Během posledních patnácti minut zvládli hosté třemi brankami v řadě rozhodnout o své možná trochu překvapivé výhře.


Lovosickým vychází vstup do zápasu excelentně. Již ve druhé minutě je posílá do vedení Espinosa. V dalším průběhu první půle hráli prim oba gólmani a další branka tak k vidění nebyla. První poločas končí a mužstva odcházejí do kabin za stavu 1:0.


I vstup do druhých pětačtyřiceti minut vyšel lépe domácím. V 55. minutě se podruhé prosazuje Roberto Espinosa a zdá se, že by mohlo být rozhodnuto. Opět se ovšem potvrzuje, že se zajíci sčítají až po honu.  V 75. minutě vrací Proboštov do zápasu kontaktní brankou Záveský. V 85. minutě si bere slovo znovu Zbyněk Záveský a máme srovnáno V 89. minutě dokonává obrat střídající Kalabza. Utkání končí a Lovosice si připisují těsnou porážku 2:3, která není v této fázi přípravy zatím tolik důležitá.  


FK ASK Lovosice A - Proboštov   2:3 (1:0)


Branky: 2. Espinosa, 55. Espinosa - 75. Záveský, 85. Záveský, 89. Kalabza.  


FK ASK Lovosice A: Loubal (46. Kořínek) - Král, Lenrt, Suchý, Šnajdr - D. Walter, Podrazil, Gaube (46. Baborák), Chládek - Kubaška (60. V. Svoboda), Espinosa. Trenéři: Roman Podrazil, Radomír Rambousek.


Proboštov: Podolský - Hromádko, Obrtlík, Tesař, Pelc - Koral, Hora, Luger, Hloch - Brodský, Záveský.

Střídající: Gansukh - Ferenc, Kalabza, Schön. Trenéři: Martin Novák, Tomáš Brodský.


Autor: Václav Beneš


Foto: TJ Proboštov








Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Triatlonovou čtyřku SOLAP Krále středohoří 2023 zakončí jubilejní zcela nový Házmburk X offroad triathlon

V Hoštce zakončí fotbalovou sezónu definitivně Memoriálem Pavla Všetečky, jenž je součástí Hošteckých letních slavností

SK Dušníky a Pavel Novotný potvrdily v posledním podzimním kole, že se dá i v 1. A třídě vyhrát bez trénovaného gólmana