Ve druhém přípravném duelu rozstřílely Brozany doma na umělé trávě sedmi góly divizní SK Slaný

 

Brozany nad Ohří - V prvním přípravném duelu nasázeli brozanští fotbalisté na své umělé trávě šest branek Oldřichovu. Ve druhém na ní přivítali v sobotu 29. ledna 2022 divizní SK Slaný, který na jaře čeká tuhý boj o záchranu. Domácí vstupují do tohoto souboje stejně jako před týdnem hodně aktivně a během necelé první půlhodinky si vytvářejí slibný dvougólový náskok. Po přestávce si Severočeši otevřeli střelnici a zatížili konto soupeře dalšími pěti přesnými zásahy. Hrdinou tohoto utkání jsou Dominik Šup, který zaznamenává během osmatřiceti minut hattrick. Sokolu se tedy daří i nadále. Během dvou přípravných zápasů se trefil třináctkrát a ani jednou neinkasoval.   

Od první minuty měli míč více pod kontrolou brozanští, kteří měli v úvodu vychýlenou mušku a větší přesnost postrádaly i centry směřující před gólmana Sedláka. Ve 20. minutě otevírá gólový účet tohoto duelu Krátký. Ve 27. minutě rozehrává svůj střelecký koncert Šup. První poločas končí a mužstva odcházejí do kabin za stavu 2:0. 

Během druhých pětačtyřiceti minut se obraz hry příliš nemění, jen Sedlák má mnohem více práce a vytahuje několik parádních zákroků. V 51. minutě se trefuje Sláma. V 62. minutě se trefuje podruhé v zápase Šup. V 65. minutě proměňuje Dominik Šup pokutový kop a kompletuje tak hattrick. V 79. minutě se zapisuje mezi úspěšné střelce Gebert. V 82. minutě slaví první přesnou trefu v brozanském dresu Baftijar. Utkání končí a Sokol slaví jednoznačnou výhru 7:0, která je pro Slaný příliš krutá. Hostujícímu trenérovi, Martinu Novému se určitě zápas nehodnotí lehce, protože jeho tým byl prakticky neustále pod obrovským tlakem.     

SK Sokol Brozany - SK Slaný   7:0 (2:0)

Branky: 20. Krátký, 27. Šup, 51. Sláma, 62. Šup, 65. Šup (pen.), 79. Gebert, 82. Baftijar.

SK Sokol Brozany: Švejda (46. Havránek)  Baftijar, Bechyně, Bubeníček, Pardubský – Krátký (46. Gebert),  Studecký, Výborný, Sláma, Šup – Jindráček (46. Chukwuma).  Trenéři: Jiří Němec, Jiří Šmidrkal, Roman Potočný.

SK Slaný: Sedlák  Huz (46. Jaráb), Panocha, Mihálik, Zelenka  Pudil  Volgner, Baláž, Hansl, Furmánek Nádeníček (46. L. Danda).  Trenéři: Martin Nový, Lukáš Křeček. 

Autor: Václav Beneš

Foto: SK Sokol Brozany


























Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Triatlonovou čtyřku SOLAP Krále středohoří 2023 zakončí jubilejní zcela nový Házmburk X offroad triathlon

V Hoštce zakončí fotbalovou sezónu definitivně Memoriálem Pavla Všetečky, jenž je součástí Hošteckých letních slavností

SK Dušníky a Pavel Novotný potvrdily v posledním podzimním kole, že se dá i v 1. A třídě vyhrát bez trénovaného gólmana