V sedmém přípravném duelu padlo Litoměřicko těsně v Roudnici nad Labem

 

Roudnice nad Labem - V šestém přípravném zápase uhráli litoměřičtí fotbalisté na umělé trávě v Brozanech nad Ohří remízu s Novým Borem. Tentokrát se představili v sobotu 26. února 2022 na umělé trávě stadionu stadionu Pod Lipou, kde je přivítal místní SK Roudnice nad Labem, jenž zvítězil šťastně vlastní brankou nad FK Pšovka Mělník. Mnozí ještě určitě mají v živé paměti první vzájemný duel ze soboty 22. ledna 2022, kdy zde bylo k vidění jedenáct branek a sedmigólová výhra hostů. Ten kdo očekával podobnou kanonádu, musel být zklamán, protože o osudu tohoto duelu rozhodla jediná trefa, kterou zaznamenal těsně po přestávce střídající Matěj Slavíček.


Oba celky nastupují ve výrazně pozměněných sestavách, což je s blížícím se startem jarních odvet zcela pochopitelné. První poločas přináší spoustu spálených šancí na obou stranách, kdy oba gólmani likvidují vše, co se k nim dostane. První poločas končí a mužstva odcházejí do kabin z nerozhodného stavu 0:0. 


Do druhých pětačtyřiceti minut vstupují lépe domácí, které posílá ve 49. minutě do vedení střídající Slavíček. Zahazování šancí pokračuje na obou stranách. Největší z roudnických nezužitkovali Aubrecht se Slavíčkem. Utkání končí a Litoměřicko si odváží těsnou a možná trochu překvapivou porážku 1:0, na které má velký podíl gólman Darek Doležal, jenž se blýskl několika výtečnými zákroky a vychytal druhou nulu v řadě.


SK Roudnice nad Labem - FK Litoměřicko   1:0 (0:0)

Branka: 49. M. Slavíček.

SK Roudnice nad Labem: Doležal - Šeba, Ryska, J. Černý, Matuszewski - Vacátko, Dobiáš, Holcman, Aubrecht, Barcal - K. Horváth.
Střídající: M. Slavíček, Možný, Kuchař, Husák, Kadlec Trenér: Ondřej Rohlíček.

FK Litoměřicko: Strnad (46. Holub) - M. Novotný, Matějka, Janouš, Vrzák (55. Pocner) - Suroviak (60. Hranička), Grunert, Hájek, L. Marič - Zákravský - Šraga.   Trenéři: Štefan Knapík, Martin Krejza.

Autor: Václav Beneš

Foto: www.skroudnice.cz


 

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Triatlonovou čtyřku SOLAP Krále středohoří 2023 zakončí jubilejní zcela nový Házmburk X offroad triathlon

V Hoštce zakončí fotbalovou sezónu definitivně Memoriálem Pavla Všetečky, jenž je součástí Hošteckých letních slavností

SK Dušníky a Pavel Novotný potvrdily v posledním podzimním kole, že se dá i v 1. A třídě vyhrát bez trénovaného gólmana