V šestém přípravném duelu přehrály Brozany díky povedenému závěru divizní SK Kladno

Brozany nad Ohří - V pátém přípravném duelu zvítězili brozanští fotbalisté na své umělé trávě zcela jednoznačně nad účastníkem Krajského přeboru, kterým je FK ASK Lovosice. Tentokrát přivítali v sobotu 26. února 2022 na umělé trávě v Brozanech nad Ohří po odehrané podzimní části v tabulce třetí celek Fortuna Divize B, kterým je SK Kladno, přijíždějící s novým trenérským tandemem, který tvoří bratři Jan a Tomáš Procházkovi. Domácí vstupují do zápasu lépe a ujímají se vedení. Středočeši bojují a brzy se jim daří vyrovnat. Na další branku se čeká téměř až do konce. Rozuzlení přináší posledních patnáct minut, kdy zajišťují Sokolu výhru přesnými střelami Dominik Šup a Chukwudi Chukwuma.    


Domácí vstupují do zápasu, který byl bojovný a hodně rychlý, v roli papírového favorita a snaží se na svého soupeře něco vymyslet a něčím překvapit. Ve 22. minutě posílá brozanské do vedení Jindráček. Ve 28. minutě zakončuje pohlednou kladenskou akci, kdy se dostává až před branku, přesnou střelou Šnobl. První poločas končí a mužstva odcházejí do kabin za nerozhodného stavu 1:1.


Středočeši jsou Severočechům více než vyrovnaným soupeřem a dokonce se mohli ujmout vedení, kdyby své slibné příležitosti zužitkovali Holub nebo Šíma. Nakonec přichází, tak jak už to bývá, zasloužený trest. V 75. minutě vrací vedení na brozanskou stranu Šup. V 80. minutě dává výsledku konečnou podobu Chukwuma. Utkání končí a Sokol se raduje z výhry 3:1, která se nerodila vůbec lehce.  


SK Sokol Brozany - SK Kladno   3:1 (1:1)


Branky: 22. Jindráček, 75. Šup80. Chukwuma  28. Šnobl.  


SK Sokol Brozany: Havránek (46. Švejda)  Pardubský, J. Bechyně (65. Sláma), Hruštinec, Bubeníček (46. Baftijar) – Studecký – Krátký, Gebert (61. Maigini)Jindráček, Šup – Chukwuma.  Trenéři: Jiří Němec, Jiří Šmidrkal, Roman Potočný.


SK Kladno: Cimrman  Kolářský, Rendla, Javorek, Ježdík  Borák (46. Šíma), Balšánek, Holub, Procházka (46. Čížek), Dostál  Šnobl.  Trenéři: Jan Procházka, Tomáš Procházka. 


Autor: Václav Beneš


Foto: SK Sokol Brozany














































 

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Triatlonovou čtyřku SOLAP Krále středohoří 2023 zakončí jubilejní zcela nový Házmburk X offroad triathlon

V Hoštce zakončí fotbalovou sezónu definitivně Memoriálem Pavla Všetečky, jenž je součástí Hošteckých letních slavností

SK Dušníky a Pavel Novotný potvrdily v posledním podzimním kole, že se dá i v 1. A třídě vyhrát bez trénovaného gólmana