Lovosice narazily na palubovce Skřivánků Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Basketbalový Oblastní přebor má již odehráno nekompletních šestnáct kol. V patnáctém z nich porazily lovosičtí basketbalisté v hale U Přívozu zcela jednoznačně BK Děčín juniorka. Tentokrát se představili v pátek 25. března 2022 v Ústí nad Labem, kde byli jejich hostitelem místní Skřivánci, kteří si během prvního poločasu budují osmibodový náskok. Třetí čtvrtina patří hostům, kteří na jejím konci prohrávají o jediný bodík. V posledním dějství přepínají ústečtí na vyšší obrátky a na konci se radují z výhry o sedm bodů. Lovosice se po tomto kole propadávají v neúplné tabulce na čtvrtou příčku. Skřivánci se posouvají na příčku pátou.


Skřivánci zvládají o poznání lépe bodovou přestřelku, která se strhla během první desetiminutovky, a na jejím konci vedou 26:22. Domácí nepolevují ani ve druhé části a pokračují ve své hře, na kterou hledají lovosičtí marně protizbraň. Na přestávku se odchází za stavu 45:37. Během dalších deseti minut hosté přece jen zabrali a umazávají bodík za bodíkem. Po třech odehraných čtvrtinách svítí na tabuli těsný stav 66:65. Poslední dějství zase patří ústeckým, kteří se po závěrečném klaksonu radují z výhry 89:82. Lovosicím se tak nepodařilo, to co avizoval Jiří Puchar, tedy dohrát základní část bez porážky.    


Skřivánci Ústí nad Labem - BK ASK Lovosice   89:82 (26:22, 45:37, 66:65)


Skřivánci Ústí nad LabemPretl 30, Beran 19, J. Gabriel 15, Perner 15, Vávrů 8, Linka 2, Povolný, Zaremba.


BK ASK Lovosice: P. Kyzivát 21, Anton 15, Žižka 13, V. Puchar 12, Kmoch 9, Härting 6, Jiří Puchar 4, Kočí 2, J. Kyzivát, Malý.


Autor: Václav Beneš


Foto: blog.efitness.cz 

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Triatlonovou čtyřku SOLAP Krále středohoří 2023 zakončí jubilejní zcela nový Házmburk X offroad triathlon

V Hoštce zakončí fotbalovou sezónu definitivně Memoriálem Pavla Všetečky, jenž je součástí Hošteckých letních slavností

SK Dušníky a Pavel Novotný potvrdily v posledním podzimním kole, že se dá i v 1. A třídě vyhrát bez trénovaného gólmana