Slavoj B smázl v druhém čtvrtfinálovém duelu na své palubovce Válečníky Děčín a zahraje si semifinále

Litoměřice - V prvním čtvrtfinálovém zápase druhé ligy prohrál Slavoj B v sobotu 26. března 2022 o patnáct bodů na palubovce Válečníků Děčín. V neděli 27. března 2022 na sebe tito soupeři narazili znovu, tentokrát v Litoměřicích, kde museli domácí tuto ztrátu smazat, pokud chtěli postoupit. Do zápasu vstupují lépe hosté, kteří vyhrávají první desetiminutovku o jediný bodík. Od druhé čtvrtiny začínají domácí svého soupeře přehrávat a postupně se mu bodově vzdalují. Na konci slaví Slavoj B výhru o osmatřicet bodů a postup do semifinále, kde narazí na Tigers České Budějovice, tedy celek, který skončil po základní části v tabulce na druhé příčce a ve čtvrtfinále vyřadil Jiskru Domažlice. První souboj je na programu v sobotu 9. dubna 2022 od 15.00 hodin v Litoměřicích.

Do zápasu vstupují lépe děčínští, kteří vyhrávají během první desetiminutovky bodovou přetahovanou těsně 14:15. Během druhé části se chopí dirigentské taktovky litoměřičtí, kteří si na přestávku odnášejí náskok 33:28. Dalších deset minut patří jednoznačně domácím, jejichž náskok narůstá na postupových 57:41. V posledním dějství spouští Slavoj B kanonádu a i díky spolehlivě fungující obraně se na konci raduje z jasné výhry 90:52, která mu zajišťuje zcela zasloužený postup do semifinále.  

Slavoj BK Litoměřice B - Válečníci Děčín   90:52 (14:15, 33:28, 57:41)

Slavoj BK Litoměřice B: Gabriel 19, Krupka 14, Maščuch 10, Zajíc 10, Bělohlávek 8, Chlupsa 7, Majerik 7, T. Dvořák 5, Wiesner 5, Hanzlík 3, Kmoch 2. 

Válečníci DěčínPísařík 17, Bobek 16, P. Trbola 5, T. Trbola 4, Ondráš 4, Helvig 3, Raymond 3

Autor: Václav Beneš

Foto: www.onlymen.cz 

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Triatlonovou čtyřku SOLAP Krále středohoří 2023 zakončí jubilejní zcela nový Házmburk X offroad triathlon

V Hoštce zakončí fotbalovou sezónu definitivně Memoriálem Pavla Všetečky, jenž je součástí Hošteckých letních slavností

SK Dušníky a Pavel Novotný potvrdily v posledním podzimním kole, že se dá i v 1. A třídě vyhrát bez trénovaného gólmana