Brozany ztratily v domácím duelu s FK Zbuzany téměř jistou výhru až v šesté nastavené minutě

 

Brozany nad Ohří - V minulém kole předvedli brozanští fotbalisté fantastický obrat v domácím duelu s Teplicemi B a v nastaveném čase se jim podařilo urvat výhru. Tentokrát přivítali o záchranu bojující Zbuzany. Domácí vstupují do zápasu hodně aktivně a po faulu na Martina Jindráčka je posílá do vedení proměněným pokutovým kopem Dominik Šup. Po hodině hry vyrovnává z penalty Petr Hampl a o chvíli později míří předčasně pod sprchy Oghenekaro Graham Etemike, který udeřil asistenta rozhodčího. Dvě minuty před koncem základní hrací doby proměňuje Dominik Šup i druhý pokutový kop a domácí pomalu slaví výhru. Opět se potvrzuje, že se zajíci sčítají až po honu. V nastaveném čase zbuzanští dominují a po břevnu Jana Zákostelského jim nakonec zajišťuje v šesté nastavené minutě Lukáš Pouček. Sokol se sice mohl v případě výhry bodově dotáhnout na druhý Jablonec B a třetí Přepeře, ale nakonec zůstává o dva body z nimi na čtvrté příčce.    


Ve druhé minutě posílá z levé strany míč do vápna Pouček, ale Trýzna míří těsně vedle bližší tyče. Ve čtvrté minutě fauluje Výborný v souboji na středové čáře Zákostelského. V deváté minutě se z trávníku těžce zvedá Etemike. V desáté minutě padá po Krátkého přihrávce na pravé straně ve vápně po souboji s Kozlem a Agyemanem Jindráček a sudí Tomáš Tesař nařizuje pokutový kop. V 11. minutě se rozbíhá Šup, jenž bombou pod břevno otevírá gólový účet tohoto duelu. V 15. minutě vystihuje Jindráček Hrubešovu hlavičku na gólmana Kočího, ale jeho technická střela dlouhou nohou míjí těsně levou tyčku. V 19. minutě nabíjí Výborný ve vápně na pravou stranu Jindráčkovi, jehož sražená střela míjí vzdálenější tyč. Ve 24. minutě rozehrává Schettl rohový kop, ale jeho centr odvrací hlavou Agyeman. Ve 26. minutě rozehrává rohový kop z levé strany Výborný, ale hosté se znovu ubránili. Ve 28. minutě centruje Tichý z levé strany na Jindráčka, jehož hlavička míjí bližší tyč. Ve 31. minutě posouvá Šup na pravé straně míč do vápna, ale Krátkého přihrávka je zblokována. Ve 34. minutě sestřeluje Hampl zezadu unikajícího Hruštince a dostává žlutou kartu. Ve 38. minutě vyboxoval Švejda na roh ránu D. Eichlera, která směřovala do jeho levé šibenice. Ve 40. minutě se po Kozlově centru z pravé strany opírá hlavou Etemike, ale Švejda je připraven a nepříjemnou ránu chytá. Ve 41. minutě rozehrává rohový kop z pravé strany Výborný, ale Kočí jeho centr vyboxoval. Ve 42. minutě napřahuje na pravé straně Šup, ale jeho střelu zblokoval Agyeman do Kočího rukavic. Ve 45. minutě odvrací Bubeníček hlavou Kozlův centr. První poločas končí a mužstva odcházejí do kabin za stavu 1:0.  


Ve 46. minutě vytahuje Švejda nad břevno parádní Studničkovu bombu zpoza šestnáctky. V 51. minutě rozehrává Výborný přímý kop z levé strany, ale Kočí zůstává bez práce. V 52. minutě domlouvá hlavní rozhodčí velmi důrazně faulujícímu Výbornému. V 56. minutě zastavuje unikajícího Etemikeho nedovoleně Krátký a inkasuje zcela zaslouženou žlutou kartu. V 60. minutě míjí těsně levou tyčku Poučkova rána z hranice velkého vápna. V 63. minutě nezpracoval Šup ve vápně nabídku Výborného. V 64. minutě likviduje Kočí Jindráčkovo zakončení z těsné blízkosti z levé strany. Po Kočího nepovedeném vyhození nachází Výborný na pravé straně ve vápně Šupa, jehož pokus těsně míjí bližší tyč. V 65. minutě zahrál v souboji s Poučkem ve vápně nešťastně rukou Hruštinec a píská se pokutový kop i na opačné straně. V 66. minutě si staví míč Hampl a střelou do Švejdova protipohybu se mu daří s přehledem vyrovnat. V 67. minutě nahrazuje Pardubský Tichého. V téže minutě udeřil v přerušené hře Etemike u Brozanské střídačky asistenta rozhodčího a začíná strkanice. V 68. minutě míří Etemike po inkasované červené kartě předčasně do sprch a žlutou kartu vidí i rozčílený náhradní gólman Havránek. V 72. minutě míjí těsně pravou tyčku Výborného rána bez přípravy zpoza šestnáctky. V 77. minutě pálí Trýzna ve vápně bez přípravy z otočky vysoko nad. V 78. minutě postrádá přesnost Schettlův pokus z hranice velkého vápna. V 79. minutě střídá Nováček Kozla. V 83. minutě nepropálil zbuzanský obranný val Krátký. V 84. minutě chytá Kočí Schettlův nedůrazný pokus z dálky. V 87. minutě centruje z levé strany Krátký a ve vápně padá po souboji s Kočím znovu Jindráček. Rozhodčí Tomáš Tesař neváhá a bez mrknutí oka nařizuje i třetí pokutový kop. V 88. minutě si staví míč opět Šup a střelou do gólmanova protipohybu vrací vedení na brozanskou stranu. V 90. minutě sáhl Šup u středové čáry do autového vhazování Trýznovi a zbytečná žlutá karta je záhy na světě. V téže minutě odstupuje Hampl a na trávník vbíhá M. Eichler. Nastavuje se sedm minut. V 92. minutě se protahuje po levé straně do vápna Jindráček, jehož přihrávku na Krátkého odvrací do bezpečí Agyeman. V 93. minutě nahrazuje Gebert Výborného. V 95. minutě zastavuje Hruštinec čistým skluzem po pravé straně unikajícího Poučka. V 95. minutě centruje z pravé strany ke vzdálenější tyči Hrubeš a tam neuhlídal Studecký Zákostelského, jehož rána z těsné blízkosti se odráží od břevna. Zbuzanský tlak nekončí a přichází trest. V 96. minutě přihrává Hrubeš z pravé strany pokutového území do malého vápna nabíhajícímu Poučkovi, jenž dostává hodně prostoru od Studeckého s Pardubským, jehož nedůrazem při pokusu o odkop vše začalo, a ten nedává dorážkou z těsné blízkosti zcela bezmocnému Švejdovi sebemenší šanci.    


SK Sokol Brozany - FK Zbuzany 1953   1:0 (1:0)


Branky: 11. Šup (pen.), 88. Šup (pen.) – 66. Hampl (pen.), 90+6. Pouček. Rozhodčí: Tomáš Tesař – Matěj Cichra, Lukáš Eibl. ŽK: 56. Krátký, 68. Havránek, 90. Šup – 34. Hampl. ČK: 68. Etemike. Diváci: 262.

SK Sokol Brozany: Švejda – Krátký, J. Bechyně, Hruštinec, Bubeníček – Studecký – Šup, Výborný (90+3. Gebert), Schettl, Tichý (67. Pardubský) – Jindráček.  Trenéři: Jiří Němec, Jiří Šmidrkal, Roman Potočný.

FK Zbuzany 1953Kočí – Hrubeš, Studnička, Zákostelský, Kozel (79. Nováček) – Hampl (90. M. Eichler), Trýzna, Agyeman, D. Eichler – Etemike, Pouček.  Trenéři: František Douděra, Daniel Sigan, Martin Kyli. 

Autor: Václav Beneš

Foto: SK Sokol Brozany



















































Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Triatlonovou čtyřku SOLAP Krále středohoří 2023 zakončí jubilejní zcela nový Házmburk X offroad triathlon

V Hoštce zakončí fotbalovou sezónu definitivně Memoriálem Pavla Všetečky, jenž je součástí Hošteckých letních slavností

SK Dušníky a Pavel Novotný potvrdily v posledním podzimním kole, že se dá i v 1. A třídě vyhrát bez trénovaného gólmana