Litoměřicko propadlo v gólové přestřelce na hřišti o záchranu bojujícího Oldřichova, Matyáš Kerner si připsal hattrick

 

Oldřichov - Výkony litoměřických fotbalistů se v jarní části střídají jako den a noc. Jednou jsou schopni porazit favorita a o týden později prohrávají s outsiderem. V minulém kole prohráli zcela jasně ve Vilémově, s kterým vypadávají po středeční těsné domácí porážce z Poháru dospělých ÚKFS 2021/2022. Tentokrát s představili na hřišti o záchranu bojujícího Oldřichova. Domácí se brzy ujímají vedení, ale hosté stejně rychle odpovídají. Stačí pouhých pět minut a oldřichovští si berou vedení zpět. Úvod druhé půle jim vychází fantasticky a třiadvacet minut před koncem již vedou o čtyři branky. Tři minuty před závěrečným hvizdem dává výsledku konečnou podobu Petr Hranička, ale jeho přesná trefa je pouze kosmetickou úpravou další porážky. Litoměřicko zůstává i po tomto kole na čtvrté příčce. 

Domácí, vědomi si toho, že potřebují každý bod jako sůl, vstupují do zápasu aktivně a již v sedmé minutě je posílá do vedení Hrubý. V 16. minutě se daří vyrovnat Šragovi. V 17. minutě nahrazuje zraněného Hrubého Orlt. Ve 20. minutě si vykoledoval žlutou kartu Hranička. Ve 21. minutě vrací vedení na stranu Oldřichova Kerner. Ve 29. minutě vyfasoval žlutou kartu Vosátka. Domácí se rvou jako lvi. Ve 43. minutě dostává žlutou kartu Relich. První poločas končí a mužstva odcházejí do kabin za stavu 2:1. 

Litoměřickým nevychází ani vstup do druhé půle. V 50. minutě se trefuje Orlt. V 53. minutě vidí žlutou kartu Grunert. V téže minutě proměňuje nařízený pokutový kop Kerner. V 59. minutě odstupují Grunert se Zákravským a na trávník vbíhají Hájek s Vrzákem. V 66. minutě střídá Sedláček Zíchu. V 67. minutě kompletuje Kerner hattrick a s hosté jsou zralí na ručník. V 69. minutě odstupují M. Marič se Šragou a na trávník vstupují Rapavý s L. Maričem. V 77. minutě se daří snížit L. Maričovi. V 87. minutě dává výsledku konečnou podobu Hranička. V 90. minutě nahrazuje Matouš Relicha. Utkání končí a Litoměřicko se musí smířit s porážkou 5:3, která je sice trochu překvapivá, ale zcela zasloužená.

TJ Oldřichov - FK Litoměřicko A   5:3 (2:1)  

Branky: 7. Hrubý, 21. Kerner, 50. Orlt, 53. Kerner (pen.), 67. Kerner - 16. Šraga, 77. L. Marič, 87. Hranička. Rozhodčí: Miroslav Sabo - Jaroslav Oborník, Lukáš Vlk. ŽK: 29. Vosátka, 43. Relich - 20. Hranička, 53. Grunert. Diváci: 80. 


TJ Oldřichov: Kosinský - Holub, Vosátka, Konečný, O. Zícha (66. Sedláček) - Kerner, Relich (90. Matouš), Dědič, Skrčený - Hrubý (17. Orlt), Koubek.  Trenéři: Dalibor Matouš, Ctirad Vaník, Miroslav Jelínek. 


FK Litoměřicko A: Strnad - M. Novotný, Janouš, Hruška, Pocner - Hranička, M. Marič (69. Rapavý), Grunert (59. Hájek), Suroviak - Šraga (69. L. Marič) - Zákravský (59. Vrzák).  Trenéři: Štefan Knapík, Martin Krejza.


Autor: Václav Beneš


Foto: TJ Oldřichov


Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Triatlonovou čtyřku SOLAP Krále středohoří 2023 zakončí jubilejní zcela nový Házmburk X offroad triathlon

V Hoštce zakončí fotbalovou sezónu definitivně Memoriálem Pavla Všetečky, jenž je součástí Hošteckých letních slavností

SK Dušníky a Pavel Novotný potvrdily v posledním podzimním kole, že se dá i v 1. A třídě vyhrát bez trénovaného gólmana